Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε 20 τελικές»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ απέδωσε την γκέλα με τον Απόλλωνα στην ατυχία στην τελική προσπάθεια, ενώ δήλωσε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ. Τι είπε για διαιτησία και μεταγραφές.

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ μετά την «γκέλα» της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα. Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, από τη μία δήλωσε ικανοποιημένος για την συνολική εικόνα της ομάδας του αλλά και προβληματισμένος από το γεγονός ότι «κόλλησε» στο μηδέν. Από εκεί και πέρα απέφυγε να σχολιάσει ερώτηση σχετικά με την διαιτησία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, όπως και να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον Μασούντ.

Αναλυτικά:

Για τις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Κέρκυρα: «Έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Οι μόνες αλλαγές που έγιναν ήταν ο Λάζαρος και ο Γαλανόπουλος. Κάναμε 20 τελικές και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αυτό δεν πήγε καλά. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ σε όλες μας τις ευκαιρίες. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε το πρώτο γκολ. Η ομάδα έπαιξε, κυκλοφόρησε την μπάλα, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε 13 κόρνερ. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος συνολικά από την εικόνα της διαιτησίας στον πρώτο γύρο: «Δεν θέλω να μιλήσω, είναι δύσκολο να σφυρίζεις. Όταν πάντως μια ομάδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο από το πρώτο λεπτό δεν κερδίζει κανείς όταν ο τερματοφύλακας δέχεται κίτρινη στο 90’ για καθυστερήσεις. Αυτό είναι κοροϊδία».

Για την διαχείριση της γκέλας: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο επόμενο ματς, μόνο το γκολ μας έλειψε. Η ομάδα κατέληξε να παίζει με τέσσερις επιθετικούς αλλά ακόμη κι έτσι το γκολ δεν ήρθε. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των επιθετικών αλλά το να είχαμε βρει ένα γκολ στο πρώτο λεπτό».

Για τις μεταγραφές και τον Μασούντ:
«Σκέφτομαι μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχω, μακάρι να επιστρέψουν οι τραυματίες. Θα μιλήσω μόνο για τους ποδοσφαιριστές που έχω. Ο Μασούντ δεν ανήκει στην ΑΕΚ, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν, γιατί θα έδειχνα έλλειψη σεβασμού σε πολλά άτομα».

Για το εάν εκνεύρισε ο Απόλλωνα την ΑΕΚ: «Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κάναμε καλό ματς μέχρι τα τελευταία 20λεπτά. Προσπαθήσαμε αλλά δεν πετύχαμε το γκολ, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές που γίνονταν σέντρες από πολλές θέσεις και αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x