Ιταλία

Χισάι: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Μπορεί η Γιουβέντους να βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη Νάπολι, αλλά ο μπακ των «παρτενοπέι» Ελσεΐντ Χισάι δεν πιστεύει πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Το προβάδισμα της Γιουβέντους δεν... τρομάζει τον Ελσεΐντ Χισάι, με τον παίκτη της Νάπολι να εκφράζει την αισιοδοξία του, τονίζοντας πως «αν το πρωτάθλημα τελείωνε επειδή είμαστε στο -6, δεν θα υπήρχε λόγος να παίζουμε».

Η Γιουβέντους έχει κατακτήσει 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ και φέτος βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από τους «παρτενοπέι», με τον Αλβανός μπακ να προσθέτει ότι: «Δεν έχει τελειώσει. Ο προπονητής μας (σ.σ. Κάρλο Αντσελότι) έχει μάθει να κερδίζει και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Δίνει σε όλους την ευκαιρία να κερδίζουν. Είναι σπουδαίος, τον έβλεπα πάντα στην τηλεόραση να προπονεί μεγάλους ποδοσφαιριστές. Εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Χισάι δήλωσε: «Δεν σκόραρε εναντίον μου, αλλά έδωσε μια ασίστ. Είμαι χαρούμενος που δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντί μας».

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας στο Champions League, ο 24χρονος τόνισε πως: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα, χωρίς εξαιρέσεις. Αφού νικήσαμε τη Λίβερπουλ, μπορούμε να νικήσουμε και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που κάνουμε. Δεν θέλουμε να επικεντρωθούμε πάρα πολύ στην επίθεσή τους. Θα ανησυχούν, καθώς καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ εναντίον στη Λίβερπουλ. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως και αυτοί».

Τέλος, για το παιχνίδι απέναντι στην Ουντινέζε, ο Χισάι προειδοποίησε πως «θα είναι δύσκολο, όπως κάθε χρόνο. Έρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, επομένως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά θα βρουν απέναντί τους μια Νάπολι αφοσιωμένη και με στόχο μόνο τη νίκη. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x