Champions League

Χουλτ: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Μια ΑΕΚ που θα πατάει γερά στα πόδια της στο «Celtic Park» προανήγγειλε ο Νίκλας Χουλτ.

Την αυτοπεποίθηση με την οποία θα κατέβει η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σέλτικ επεσήμανε ο Νίκλας Χουλτ.

Μιλώντας στο BBC ενόψει του πρώτου αγώνα για τον γ’ προκριματικό του Champions League, ο μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στους εαυτούς τους.

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν ότι είναι σημαντική η απουσία του Μάνταλου, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα καλύψουν ξανά το κενό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ

Για την απουσία του Μάνταλου: «Φυσικά και είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, όμως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και ελπίζουμε ότι η απουσία του δεν θα μας επηρεάσει».

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε εδώ με αυτοπεποίθηση. Νικήσαμε τη Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σέλτικ είναι καλή ομάδα. Έχει πολλή εμπειρία, ειδικά στο Champions League, οπότε θα είμαστε προσεκτικοί, όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Για την ατμόσφαιρα στο «Celtic Park»: «Έπαιξα εδώ πριν από δύο χρόνια όταν αγωνιζόμουν στην Έλφσμποργκ. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πολύ καλή. Είναι ένα καλό παιχνίδι για τους οπαδούς και για τους παίκτες, αλλά και ένα σκληρό παιχνίδι επίσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x