Europa League

Χριστοβασίλης: «Αυτό το περίμενε η πόλη 50 χρόνια»

Ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Οντ.

Εντυπωσιασμένος και ο ίδιος με την εμφάνιση της ομάδας του ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας μετά το ματς παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη νίκη πλέκοντας το εγκώμιο των παικτών και του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη:

Για τη νίκη:
«50 χρόνια το περιμένει αυτό η πόλη. Ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα γίνει αλλά η καρδιά των παικτών μας έδειξε ότι είναι τέτοια που με μια μικρή προετοιμασία καταφέρει πολλά. Περιμέναμε μια νίκη με ένα γκολ αλλά αυτό όχι. Υπάρχει και ένα β’ ημίχρονο αλλά νομίζω ότι το σκορ είναι τέτοιο που θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Για το ρόστερ:

«Η ομάδα έχει ελλείψεις. Αρκετές. Αλλά αποδεικνύει ότι στο γήπεδο παίζουν μπάλα και η θέληση, η καρδιά και ομάδα. Έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές σε μια στιγμή που δεν μπορούσαμε. Πρέπει να ενισχυθούμε στη συνέχεια για να προχωρήσουμε και για τον ΠΑΣ αλλά και για την Ελλάδα.

Για τον Πετράκη:

«Από την στιγμή που φέραμε τον Πετράκη στην ομάδα αποδεικνύεται ότι χρόνο με το χρόνο ξέρει τα πάντα για τους παίκτες και παίρνει ό,τι περισσότερο μπορεί. Θα συνεχιστεί αυτό. Γιατί έχουν φύγει παίκτες αλλά δεν έχει αλλάξει η ομάδα.

Για το ξαφνικό της συμμετοχής της ομάδας στο Europa League:

Δεν ήταν η χρονιά μας . Εξαργυρώσαμε κάτι που έγινε πριν από δύο χρόνια. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίγες καλές στιγμές και πολλές κακές. Χρειάζεται στομάχι και αντοχή.

Να πάμε όσο μπορούμε καλύτερα στην Ευρώπη και να καταφέρουμε να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία του χρόνου για να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x