Europa League

Χριστοδουλόπουλος: «Περίμενα καλύτερη τη Μίλαν»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επέστρεψε σε παλιά λημέρια και μίλησε στα ιταλικά μέσα για την ισοπαλία με την ιταλική ομάδα αλλά και για το πρωτάθλημα της Serie A.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι μια γνωστή φυσιογνωμία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της γειτονικής χώρας. Άλλωστε, 3½ χρόνια πέρασε εκεί και έχει πολλά να θυμάται από αυτά, οπότε λογικό είναι μετά το τέλος της αναμέτρησης Μίλαν-ΑΕΚ, αρκετά ιταλικά μικρόφωνα να στραφούν προς εκείνον για μία δήλωση.

Ο Έλληνας διεθνής, μιλώντας στο ΤΜW Radio, παραδέχθηκε πως ο αντίπαλος «δεν ήταν τόσο καλός όσο τον περίμενα» και πως οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με τη νίκη αν -όπως τόνισε-: «ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι».

«Είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφω εδώ όπου πέρασα 3½ φανταστικά χρόνια», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπολόνια και έκανε την πρόβλεψή του για τον αντίστοιχο –επόμενο- αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ: «Ο κόσμος μας θα είναι εξαιρετικά παθιασμένος. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ιδανική για την Μίλαν. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα θα το διεκδικήσουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα».

Ο Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε ακόμα για την εικόνα που έχει έως τώρα για το πρωτάθλημα της Serie A: «Βλέπαμε πως η Νάπολι έχτιζε τα τελευταία χρόνια ένα υπολογίσιμο σύνολο και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Και η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x