Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Προχωράμε βήμα-βήμα – Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά η Μίλαν»

Κάθε αγώνα ξεχωριστά βλέπουν στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, και επέστησε την προσοχή όλων στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Μιλάνο και τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αν και η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα οι ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αυξάνονται. Μένουν τρεις αγώνες, στους οποίος θα κριθούν τα πάντα. Από την πλευρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα με όλους, έτσι θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι της «Ένωσης» με τους Ιταλούς στο ΟΑΚΑ: «Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που μας απασχολεί δεν είναι το ερχόμενο ματς με την Μίλαν ή αυτά που απομένουν στον όμιλο, αλλά η αποστολή που μας περιμένει με τον Ατρόμητο. Αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι αυτό το οποίο θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά από δύο αποτελέσματα που προηγήθηκαν και τα οποία μας έριξαν από την 1η θέση. Προχωράμε βήμα-βήμα και θα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα τη στιγμή που πρέπει δίχως να προτρέχουμε».

Για το πώς κατάφερε η ομάδα να επιστρέψει με ένα σημαντικό αποτέλεσμα από την Ιταλία: «Τηρήσαμε ακριβώς τις εντολές και το πλάνο του προπονητή, κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο και είχαμε σωστή ανάπτυξη και αλληλοκάλυψη. Θα μπορούσαμε ακόμη και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ουσία είναι ότι πιάσαμε καλή απόδοση σε μία έδρα που μπορεί να δυσκολέψει οποιαδήποτε ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x