Europa League

Χριστοδουλόπουλος στο sport-fm.gr: «Να ξαναδώσουμε στην ΑΕΚ αυτά που της ανήκουν»!

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς με τη Μπριζ στο sport-fm.gr ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως το σημαντικό για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη!

Στην θέληση όλης της ομάδας να ξαναγίνει η ΑΕΚ μεγάλη, παίρνοντας πίσω όλα όσα της ανήκουν στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία νίκη- πρόκριση επί της Μπριζ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο 31χρονος διεθνής αναφέρθηκε στη θέληση του ίδιου, των συμπαικτών του αλλά και του κόσμου, να ξαναγίνει η ΑΕΚ μεγάλη παίρνοντας όσα της ανήκουν, ενώ οριοθέτησε και τους στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο sport-fm.gr και στον Δημήτρη Λιαργκόβα:

Για την σπουδαία πρόκριση και την επιστροφή, ουσιαστικά, της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό, η ομάδα ξαναχτίζει και ξαναπαίρνει αυτά που της ανήκουν».

Για το αν τους πείσμωσε το γεγονός πως στο πρώτο παιχνίδι δεν ήρθε η νίκη παρά την καλή εμφάνιση: «Δεν νομίζω, σήμερα αποτυπώθηκε στο γήπεδο η υπεροχή που είχαμε και στο Βέλγιο, απλά ήμασταν πιο εύστοχοι και ήρθε η νίκη και η πρόκριση».

Για την παρουσία του κόσμου στην αποψινή (σ.σ χθεσινή) αναμέτρηση: «Ήταν η θέληση που είχε κόσμος αλλά και η θέληση που έχουμε εμείς για να ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη».

Για την συνέχεια στην Ευρώπη: «Θα είναι το κάτι παραπάνω για όλους. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές που πρέπει να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες, συν ότι μπορεί να κερδίσει πράγματα και η ομάδα διότι νέους παίκτες και καλούς σε ηλικία. Πρέπει να κοιτάξει και αυτό το κομμάτι το κλαμπ. Και για εμάς όμως, θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε».

Για την ιστορική σημασία της επιτυχίας: «Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε για να ξανακάνουμε την ομάδα μεγάλη και να της δώσουμε αυτό που της ανήκει. Αυτό είναι για πολλούς παίκτες ένα έξτρα κίνητρο, το ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα της δώσουμε αυτά που της ανήκουν νομίζω είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τα Γιάννινα: «Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν το λέμε για να το πούμε. Αυτή τη στιγμή οι στόχοι μας είναι τρεις, να πάμε καλά στην Ευρώπη, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, αν θέλουμε να ανήκουμε σε αυτό το κομμάτι πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε όσο δύσκολο και να είναι διότι και τα Γιάννινα είναι καλή ομάδα και και είμαστε μετά από μία ευρωπαϊκή επιτυχία και υπάρχει κούραση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x