Γαλλία

«Χρυσάφι» Παρί σε Ρεάλ και Ρονάλντο!

Έτοιμη να προσφέρει 140 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ στον Πορτογάλο σταρ.

Εδώ και λίγες μέρες αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει, να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη ξεκίνησε το… παιχνίδι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτή που φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere Dello Sport», η διοίκηση της γαλλικής ομάδας σκοπεύει να δώσει «γη και ύδωρ» στους πρωταθλητές Ισπανίας, προκειμένου να τον φέρει στο Παρίσι.

inner

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι πρόκειται να καταθέσουν άμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης μια… αστρονομική πρόταση της τάξης των 140 εκατ. ευρώ, ενώ στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ισχύει το πρώτο ποσό και η πρόταση γίνει αποδεκτή από την «βασίλισσα», αυτομάτως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι η ακριβότερη στον κόσμο, αφήνοντας αρκετά πίσω και στη δεύτερη θέση αυτή του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 105 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x