Αγγλία

«Χρυσό» ετοιμάζεται να κάνει τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ!

Πενταετές συμβόλαιο αξίας περίπου 52 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να προσφέρει στον Αντονί Μαρσιάλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αγωνιστική αναγέννηση του Γάλλου.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλουν οι διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κρατήσουν στο «Ολντ Τράφορντ» τον Αντονί Μαρσιάλ, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα τελευταία παιχνίδια.

Στο ξεκίνημα της σεζόν έμοιαζε δύσκολη η παραμονή του 22χρονου άσου, μετά τις έντονες «αψιμαχίες» που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά πλέον, χάρη στην αγωνιστική αναγέννηση του Γάλλου.

Ο Μαρσιάλ έχει πετύχει πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των «Kόκκινων Διαβόλων» και δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένος.

Πρόσφατα απέρριψε συμβόλαιο που του πρότειναν οι διοικούντες του συλλόγου, που ετοιμάζουν βελτιωμένη πρόταση, για πενταετές συμβόλαιο αξίας περίπου 52 εκατ. ευρώ.

Η αγγλική ομάδα διαθέτει μάλιστα την οψιόν να ανανεώσει για ένα χρόνο το συμβόλαιο του, ώστε να αποφύγει να τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι, μέχρι να καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει μια νέα συμφωνία.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x