Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Νάρσινγκ και Ραντόγια η ΑΕΚ! (video)

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» επιδιώκει η ΑΕΚ! Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η Ένωση πάει για τον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ, Λουτσιάνο Νάρσινγκ και τον «βράχο» της Θέλτα, Νεμάνια Ραντόγια

Αποφασισμένη να ψωνίσει από το πάνω ράφι για την ενίσχυσή της ενόψει της διαφαινόμενης συμμετοχής στο Champions League είναι η ΑΕΚ.

Λίγη ώρα μετά την παραδοχή του Μαρίνου Ουζουνίδη ότι η «Ένωση» θα κάνει δυο μεταγραφές, ο Γιώργος Τσακίρης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δυο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της.

Όσον αφορά λοιπόν στη θέση του εξτρέμ, πρόκειται για τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Σουόνσι, ενώ για τα χαφ η περίπτωση που θεωρείται ιδανική είναι ο Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα.

Εκ των δυο η περίπτωση του ταχύτατου Ολλανδού εξτρέμ (που έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές της χώρας του και πέρυσι πραγματοποίησε 18 συμμετοχές στην Premier League) είναι αρκετά προχωρημένη.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει στην αγορά του έναντι 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την «Ένωση».







Όσο για τον Ραντόγια, είναι ο χαφ που κουμπώνει απόλυτα στα αγωνιστικά «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη, μιας και μπορεί να αγωνιστεί είτε αντί του Σιμόες, είτε δίπλα του στον χώρο του κέντρου.

Παράλληλα είναι αρκετά ψηλός (1,86), εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στην Primera Division με τη φανέλα της Θέλτα (κάνοντας συνολικά 89 συμμετοχές).

Η δική του περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο του Νάρσινγκ, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία (δεδομένου ότι η Θέλτα έχει ενισχυθεί πολύ στα χαφ) ότι μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x