Γενικά

Χωρίς Ντιμπάλα, Ικάρντι αλλά με Κορέα η αποστολή της Αργεντινής

Την αποστολή που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο ανακοίνωσε η Αργεντινή, με τον Άνχελ Κορέα να αποτελεί το μεγάλο όνομα. Ικάρντι και Ντιμπάλα οι μεγάλοι απόντες.

«Ηχηρές» είναι οι απουσίες των Πάολο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι στη φετινή ολυμπιακή ομάδα της «αλμπισελέστε». Οι παίκτες των Γιουβέντους και Ίντερ δεν θα παραβρεθούν στο μεγάλο ραντεβού της Βραζιλίας, σε αντίθεση με τον Κορέα, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών της Αργεντινής για κάποιο μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής αποστολής για την Αργεντινή είναι ότι θα αγωνίζεται σε αυτήν ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, γιος του προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στο πρωτάθλημα της χώρας αγωνίζονται μόλις 5 παίκτες από τους 18 συνολικά.

Αναλυτικά, η αποστολή της Αργεντινής :

Τέρμα: Xερόνιμο Ρούλι (Σοσιεδάδ), Άξελ Βέρνερ (Ατλ. Ραφαέλα)
Άμυνα: Βίκτορ Κουέστα (Ιντεπεντιέτε), Λαουτάρο Τζιανέτι (Βελέζ Σάρσφιλντ), Λισάντρο Μαγκαγιάν (Μπόκα Τζούνιορς), Χοσέ Λουίς Γκόμες (Λανούς), Αλέξις Σότο (Μπάνφιλντ), Λεάντρο Βέγκα (Ρίβερ Πλέϊτ)
Κέντρο: Σαντιάγκο Ασκαριμπάρ (Εστουντιάντες), Μανουέλ Λαντσίνι (Γουέστ Χαμ), Τζιοβάνι Λο Κέλσο (Ροζάριο), Μαουρίσιο Μαρτίνες (Ουνιόν), Λούκας Ρομέρο (Κρουζέιρο)
Επίθεση: Tζόναθαν Καγέρι (Σάο Πάουλο), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χοακίν Κορρέα (Σαμπντόρια), Κριστιάν Εσπινόσα (Ουρακάν), Τζιοβάνι Σιμεόνε (Ρίβερ Πλέιτ)

Στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την Αλγερία και τις Ονδούρες.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x