Γενικά

Ζάετς: «Αν έπαιζε η Χάιντουκ με τον Παναθηναϊκό, μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς άσκησε κριτική στον Ρόμπερτ Γιάρνι για τις δηλώσεις που έκανε, οι οποίες του κόστισαν τη θέση του στην Κ-17 της εθνικής Κροατίας.

Θέση για την πρόσφατη απομάκρυνση του Ρόμπερτ Γιάρνι από την Κ-17 της εθνικής Κροατίας πήρε ο Βέλιμιρ Ζάετς. Ο παλαίμαχος άσος της Hrvatska αναφέρθηκε στις δηλώσεις του 55χρονου τεχνικού για τη «μάχη» της Μπέτις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τις οποίες πλήρωσε ακριβά, καθώς απολύθηκε.

«Δυστυχώς ο Γιάρνι δεν αποδείχθηκε πολύ έξυπνος, δεν θα τον υποτιμήσω. Δεν χρειάζεται, δεν θα χρησιμοποιήσω καν κακές λέξεις, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος και κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είσαι Κροάτης. Όταν η Χάιντουκ παίζει στην Ευρώπη, υποστηρίζω τη Χάιντουκ. Μόνο αν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, τότε μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό γιατί έβγαζα το ψωμί μου από αυτόν. Το ότι έχω παίξει σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Τον καταλαβαίνω, δεν του ήταν εύκολο. Μπήκε σε μπελάδες και δεν χρειαζόταν. Είναι ομάδα της Κροατίας και πρέπει να τη στηρίξεις ό,τι κι αν γίνει», επεσήμανε ο άλλοτε μέσος (και μετέπειτα τεχνικός, αλλά και τεχνικός διευθυντής) του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x