Europa League

Ζέκα: «Να μην επαναλάβουμε τα περσινά λάθη»

Μπορεί ο περσινός αποκλεισμός από την Καμπάλα να στοίχισε πολλά στον Παναθηναϊκό, όμως για τον Κάρλος Ζέκα, αυτή η κατάσταση έχει βγει από το μυαλό των παικτών, που θέλουν μόνο πρόκριση.

Ξεκάθαρος, όσον αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία του Παναθηναϊκού ήταν ο αρχηγός των «πρασίνων», Κάρλος Ζέκα, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΪΚ στη Λεωφόρο.

Ο Πορτογάλος χαφ, τόνισε πως ο περσινός αποκλεισμός από την Καμπάλα, ήταν κάτι δύσκολα διαχειρίσιμο, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν, με τους παίκτες να κοιτούν μπροστά και να είναι έτοιμοι για την πρόκριση.

Μάλιστα, ο Ζέκα, ξεκαθάρισε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι θα πρέπει να αποφευχθούν τα περσινά λάθη, για να εξασφαλίσει το «τριφύλλι» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα

Για το παιχνίδι και τα περσινά λάθη:«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, προσπαθούμε να αφομοιόσουμε τις σκέψεις του προπονητή, είμαστε έτοιμοι και ο στόχος είναι η νίκη».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Πίεση πάντα θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Η περσινή ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια. Φέτος είμαστε διαφορετική ομάδα, με νέο επιτελείο κι εμείς οι παλαιότεροι θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ό,τι μπορούμε στους νέους συμπαίκτες. Να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος

Για την ΑΪΚ:«Ο προπονητής θα μας δείξει τον τρόπο που παίζει η ΑΪΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι έχει φυσική κατάσταση η σουηδική ομάδα και θα κοιτάξει από την πλευρά της να πάρει τη νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε κι εμείς»

Για τον Λεντέσμα:«Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Λεντέσμα. Έχει έρθει για να βοηθήσει την ομάδα κι όχι μόνο εμένα. Παίζουμε καλά μαζί, είναι έμπειρος και αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Όσες φορές παίζουμε μαζί, έχουμε καλή συνεργασία και θα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x