Euro 2024

Ζέκα: «Τα παιχνίδια των μπαράζ είναι διαφορετικά»

Διαφορετικού είδους παιχνίδια σε σχέση με αυτά των ομίλων είναι οι δύο αναμετρήσεις για την φάση των μπαράζ, σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάληψη της 2ης θέσης και της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι, ενώ σχολιάζοντας τις δύο αναμετρήσεις των μπαράζ υποστήριξε πως είναι ματς με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτά των ομίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

«Αισθάνομαι πολύ καλά για την κατάληψη της 2ης θέση. Πρέπει να τα δίνουμε όλα όπως πάντα για να πάμε Μουντιάλ. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Υπάρχουν η Ιταλία και η Κροατία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα τα δώσουμε όλα.

Είναι άλλα παιχνίδια αυτά των μπαράζ. Αυτό που χρειάζεται είναι να παλεύουμε, να έχουμε πάθος και να δίνουμε τα πάντα για τη νίκη αν τα κάνουμε όλα αυτά, θα είναι πιο εύκολα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσωπική μου απόδοση αλλά και από την συνολική εμφάνιση της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x