Ισπανία

Ζιντάν: «Ίσως δεν ήταν πέναλτι, αλλά η αποβολή του Κριστιάνο ήταν σίγουρη αυστηρή»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε κάποια παράπονα για τη διαιτησία στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά εστίασε περισσότερο στην εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα (1-3).

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορούσε να μην απαντήσει όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία στον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Πάντως ο προπονητής της Ρεάλ εστίασε στη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

«Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη διαιτησία, το πέναλτι και την αποβολή. Μπορεί να μην υπήρχε πέναλτι, δεν είμαι σίγουρος για τη φάση, αλλά η αποβολή του Κριστιάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, μου φάνηκε αυστηρή», τόνισε ο Γάλλος προπονητής.

«Εγώ κοιτάζω την ομάδα μου. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά πιστέψαμε στη νίκη μέχρι το τέλος. Είμαστε χαρούμενοι και το δικαιούμαστε, αλλά ο τίτλος δεν έχει κριθεί. Υπάρχει και ο επαναληπτικός την Τετάρτη και πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x