Ισπανία

Ζιντάν: «Ο Ασένσιο ήρθε για να μείνει»

Eγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Ζινεντίν Ζιντάν για τον Μάρκο Ασένσιο, με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη.

Ακόμα και αν δεν είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό οι Μοράτα και Μπενζεμά, φαίνεται πλέον πως ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει και στον Μάρκο Ασένσιο για τη θέση του φορ. Ο νεαρός επιθετικός, προερχόμενος από την ομάδα νέων της Καστίγια, πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ απέναντι στη Σεβίλλη, εισπράττοντας έτσι θετικά σχόλια από τον προπονητή του.

«Ο Ασένσιο έκανε μια εκπληκτική από όλες τις απόψεις εμφάνιση, δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε», ανέφερε ο Ζιντάν για τον 20χρονο παίκτη. «θα μείνει στην ομάδα μας. Αυτή είναι η σκέψη μας για αυτόν. Όταν αγωνίζεται, αποδίδει πολύ καλά και με χαροποιεί η δουλειά που έκανε σήμερα».

«Είμαστε χαρούμενοι για το τρόπαιο. Η Σεβίλλη βέβαια ήταν εξαιρετική, και δεν είμαι σίγουρος για το ότι αξίζαμε να είμαστε εμείς οι νικητές», συμπλήρωσε ο «Ζιζού».

Από τη βασική σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης έλειψαν χθες πολλοί παίκτες που λογίζονται ως βασικοί, γεγονός στο οποίο στάθηκε ο Γάλλος τεχνικός: «Έπρεπε να πάρω μια απόφαση σχετικά με το αν θα ξεκινούσε ή όχι ο Λούκα (σ.σ. Μόντριτς), επειδή δεν ήταν έτοιμος ακόμα να αγωνιστεί για 90 ή και 120 λεπτά. Γενικά έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ. Αν δεν μπορέσουμε να υπογράψουμε άλλον παίκτη τότε δεν θα το κάνουμε, το δυναμικό μας όμως παραμένει ιδιαίτερα ποιοτικό και με εύρος επιλογών, με νέους αλλά και έμπειρους παίκτες. Το σημαντικότερο είναι το σύνολο.»

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x