Ισπανία

Ζιντάν: «Προφανής επιλογή ο Κριστιάνο»

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» παρουσιάστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, χαρακτηρίζοντας προφανή την επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση του Champions League και του Euro.

Οι σχέσεις των Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο δοκιμάστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες μετά την απόφαση του Γάλλου προπονητή να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο σε ένα ματς κόντρα στη Λας Πάλμας.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι η ιστορία ανήκει στο παρελθόν, με τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα κόντρα στην Αλαβές να ψηφίζει «δαγκωτό» Κριστιάνο Ρονάλντο στη διαδικασία ανάδειξης νικητή για τη «Χρυσή Μπάλα».

«Αν κοιτάξετε πίσω σε όλη τη χρονιά και δείτε τι έχει πετύχει ο Κριστιάνο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτό που κατάφερε το 2016 και όχι απλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά σε ομαδικό και με την εθνική ομάδα είναι τρομερό.

Δούλεψε πάρα πολύ, αλλά γνωρίζει ότι έχουν δουλέψει σκληρά και οι συμπαίκτες του. Ρωτήθηκα και πρόσφατα και είπα ότι ξεκάθαρα πρέπει να κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα”, ήταν το σχόλιο του Ζιντάν σε σχετική ερώτηση, δείχνοντας πως οι σχέσεις του με τον Κριστιάνο είναι σε καλό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x