Stoiximan Super League

Ζησόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Τότε σιγουρεύτηκα ότι πήρα τη σωστή απόφαση για τον Ατρόμητο»

Απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του να υπογράψει με τον Ατρόμητο δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, που αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Πανιώνιος για την απόκτησή του.

Βέβαιος ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή, υπογράφοντας στον Ατρόμητο, δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νεραντζιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, ενώ αποκάλυψε πότε σιγουρεύτηκε για το ορθό της επιλογής του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Πανιωνίου για την απόκτησή του πριν υπογράψει στον Ατρόμητο και τέλος υπογράμμισε τους λόγους για τους οποίους έχουν προκύψει εκπλήξεις στο φετινό Euro.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος:

Για το ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα: «Είναι μια πρόκληση να αγωνιστώ πλέον και σε μια ομάδα της Αθήνας. Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για τον Ατρόμητο. Πλέον θα ζήσω και εγώ την εμπειρία να αγωνιστώ στην πρωτεύουσα και ελπίζω να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα σταθερή όλα αυτά τα χρόνια, που πάντα έχει υψηλούς στόχους και τόσο διοικητικά, όσο και οικονομικά είναι μια πολύ αξιόπιστη ομάδα, με έναν πρόεδρο, που είναι πάντα δίπλα της. Διαθέτει επίσης έναν προπονητή που βρίσκεται από πέρυσι στην ομάδα και έχει στόχους και ο ίδιος. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο με ήθελαν και έτσι δεν σκέφτηκα ιδιαίτερα για την απόφαση μου. Όταν, μάλιστα, ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και στο προπονητικό κέντρο, τότε σιγουρεύτηκα ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Έχω παίξει πολλά χρόνια ως αμυντικό χαφ, ιδιαίτερα στον Λεβαδειακό, που είχα πετύχει και αρκετά γκολ. Με την πάροδο του χρόνου και ειδικότερα στον Αστέρα, αγωνίστηκα πολύ περισσότερο ως στόπερ και ίσως η καλύτερη θέση μου είναι στόπερ. Για τον Ατρόμητο έχω μιλήσει με τον προπονητή μου, ότι μπορεί να με προτιμήσει σε όποια θέση προκύψει ανάγκη και αν προκύψει. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει και η θέση του αμυντικού χαφ, έχει περισσότερες επαφές και συμμετέχεις περισσότερο στο παιχνίδι».

Για το αν νιώθει ότι μπορούσε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτό που θέλουν είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, όπου κι αν αγωνίζονται, και να φτάσουν ακόμα και στην εθνική. Αυτό δεν έχει συμβεί με εμένα, αλλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τον Αστέρα Τρίπολης έζησα τόσες ωραίες στιγμές, που παίξαμε Ευρώπη, σε μεγάλα γήπεδα, με πολύ κόσμο, οπότε δεν έχω παράπονο. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κοιτάζω τη νέα μου ομάδα».

Για το κλίμα που θα βρει στην ομάδα: «Με πολλά παιδιά έχουμε υπάρξει αντίπαλοι ή συμπαίκτες. Είναι σαν να πάω σε γνώριμα λημέρια. Είναι ο Λαζαρίδης, ο Φυτανίδης… Μακάρι να τα πάω καλά και να πετύχω όσα έχουν πετύχει και τα παιδιά αυτά με τη φανέλα του Ατρόμητο. Είδα το κλίμα που υπάρχει στη διοίκηση, το ίδιο πιστεύω θα υπάρχει και στα αποδυτήρια και για αυτό πιστεύω ότι είναι όλα ιδανικά, έχοντας πετύχει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια».

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έδειξε ότι με θέλει. Με τιμάει το ενδιαφέρον και προσωπικά το ενδιαφέρον ενός τόσο καλού προπονητή, όπως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου εξήγησε όλο το πλάνο της ομάδας, αλλά και για μένα. Ωστόσο, είχα κι άλλες προτάσεις, μία από αυτές ήταν του Ατρόμητου και προτίμησα για τους δικούς μου λόγους να πάω στον Ατρόμητο. Παρ’ όλα αυτά με τιμάει το ενδιαφέρον του Πανιωνίου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Είναι ξεκάθαροι στόχοι. Έμειναν κάποιοι παίκτες που έπρεπε να μείνουν, έγιναν μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν και φαντάζομαι ότι μπορεί να έρθουν κι άλλοι. Οπότε η επιστροφή πεντάδα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Κύπελλο, παίζοντας στον τελικό είναι ξεκάθαροι στόχοι».

Για το φετινό Euro και τις εκπλήξεις: «Υπάρχουν κουρασμένοι παίκτες, κουρασμένες ομάδες. Προχωρούν όσες ομάδες μπορούν να δώσουν το 100%. Υπάρχουν άλλες ομάδες, που προσπαθούν να πετύχουν με την ποιότητα. Όμως δεν αποδεικνύεται αρκετό και γι’ αυτό έχουμε τις εκπλήξεις. Παράλληλα, είναι μικρό και το χρονικό διάστημα που δουλεύουν μαζί οι ομάδες. Μπορεί ένας καλός παίκτης στην καλή του μέρα να πάρει μια ομάδα στις πλάτες της, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x