Ελλάδα

Ζήτησε άμεσα το καταστατικό από τον Κουτσοκούμνη ο Δρόσος

To καταστατικό που θα είναι αποδεκτό από την FIFA και θα τεθεί σε διαβούλευση στην ΕΠΟ ζήτησε ο Γιάννης Δρόσος στο πλαίσιο στον επαφών που είχε στην Κύπρο με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ταξίδι στην Κύπρο όπου είχε επαφές με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Δρόσος. Ο πρόεδρος της ΠΔΕ της Ομοσπονδίας, ζήτησε από τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα να του παραδώσει το συντομότερο δυνατό το νέο καταστατικό.

Την ίδια ώρα, η FIFA και η UEFA ζήτησαν την άμεση ολοκλήρωση του κώδικα διαιτησίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Δρόσος ενημέρωσε την ΠΔΕ για το αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του στην Κύπρο με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη , αναφορικά με την εξέλιξη τωνδιαδικασιών για την δημιουργία του νέου καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.

Ο κ. Δρόσος ζήτησε από τον κ. Κουτσοκούμνη το κείμενο του καταστατικού που θα είναι αποδεκτό από την FIFA και θα τεθεί σε διαβούλευση στην ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Η FIFA και η UEFA ζήτησαν να ολοκληρωθεί το συντομότερο ο νέος κώδικας διαιτησίας , ευθύνη που έχει αναλάβει η ΚΕΔ, σε συνεργασία με τους νομικούς της ΠΔΕ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x