Γερμανία

Ζωντανή με θρίλερ η Φράιμπουργκ - Δεν πεθαίνει το Αμβούργο

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Φράιμπουργκ, όμως πήρε τεράστια ανάσα επικρατώντας 3-2 στην εκπνοή απέναντι στην Κολωνία, η οποία υποβιβάστηκε. Comeback παραμονής για το Αμβούργο!

Χαμός στην 32η αγωνιστική της Bundesliga κυρίως στη μάχη της ουράς.

Η Φράιμπουργκ είδε τον χάρο με τα μάτια της όμως κατάφερε να επικρατήσει 3-2 απέναντι στην Κολωνία, η οποία υποβιβάστηκε. Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν μόνο τη νίκη, έμοιαζε πως θα είχαν εύκολο έργο αφού με γκολ του Πέντερσεν είχαν φτάσει εύκολα στο 2-0. Από το πουθενά η Κολωνία κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και μέσα σε πέντε λεπτά ο Μπιτενκούρ (82’ και 87’) έκανε το 2-2. Η Κολωνία ουσιαστικά δεν κυνηγούσε τίποτα και συνέχιζε να παίζει ανοιχτά. Μέχρι το φινάλε χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές όμως η μπίλια κάθισε στη Φράιμπουργκ που με τέρμα του Χέλερ στο 90+2’ πήρε τη νίκη. Έτσι, έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη θέση των μπαράζ και στο +4 από την 17η θέση (απευθείας υποβιβασμός).

Το μεγάλο αποτέλεσμα που θα το ξαναέβαζε σε τροχιά παραμονής βρήκε το Αμβούργο στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι δεινόσαυροι επικράτησαν 3-1 και άγχωσαν για τα καλά τους «λύκους», που πλέον έμπλεξαν άσχημα. Χάρη στο τρίποντο η παρέα του Κυριάκου Παπαδόπουλου παρέμεινε στην 17η θέση αλλά με 28 βαθμούς, ενώ η Βόλφσμπουργκ έμεινε στους 30.

Επίδειξη δύναμης για την Μπάγερν, που παρά το ροτέισον του Χάινκες, επικράτησε 4-1 απέναντι στην Άιντραχτ του Νίκο Κόβατς, ο οποίος από την επόμενη χρονιά θα καθίσει στον πάγκο των Βαυαρών.

Νέα γκέλα για την Σάλκε που ήρθε 1-1 με την Γκλάντμπαχ εντός έδρας και δεν μπόρεσε να κλειδώσει και μαθηματικά την έξοδό της στο Champions League. Βέβαια δύσκολα θα κινδυνέψει αφού χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα επόμενα δύο ματς.

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική

Παρασκευή, 27/4

Χόφενχαϊμ-Ανόβερο 3-1
(16',50',86' Kράμαριτς - 24' Καραμάν)

Σάββατο, 28/4 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-1

Χέρτα Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 2-2

Φράιμπουργκ-Κολωνία 3-2

Σάλκε-Γκλάντμπαχ 1-1

Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο 1-3

Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή, 29/4
Μάιντς-Λειψία 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ 19:00

Η επόμενη (33η) αγωνιστική

Σάββατο 5/5 (16:30)
Ντόρτμουντ-Μάιντς
Λειψία-Βόλφσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο
Κολωνία-Μπάγερν Μονάχου
Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν
Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε
Ανόβερο-Χέρτα Βερολίνου
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x