Europa League

«Πολύ σημαντικό για εμάς το Europa League»

Ο Βίτορ Περέιρα έθεσε -εμμέσως πλην σαφώς- τους στόχους του Ολυμπιακού και κατά της Ντνίπρο αλλά και γενικότερα στο Europa League. «Η διοργάνωση για εμάς είναι πολύ σημαντική», ανέφερε.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League απέναντι στην Ντνίπρο αλλά και γενικότερα όσο πιο «μακριά» γίνεται έθεσε ο Βίτορ Περέιρα ως στόχο του Ολυμπιακού, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Ντνίπρο.

«Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θα παρουσιάσω την καλύτερη ομάδα», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντνίπρο

-για το ότι η Ντνίπρο δεν έχει επίσημα ματς και για το ότι ακολουθεί το ντέρμπι:
«Μου αρέσει που είμαι στη διοργάνωση, με ενδιαφέρει πολύ γιατί είναι σημαντική. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά σερί ματς, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη, είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε αποτέλεσμα».

-τι κάνουν οι παίκτες του στον ελεύθερο χρόνο τους (ερώτηση Ουκρανού)
«Οι παίκτες φαντάζομαι με τις οικογένειές τους, εγώ σίγουρα το κάνω. Έχουν έρθει οι δικοί μου στην Ελλάδα. Δεν είναι δικαιολογία πάντως το δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες.»

-για τους στόχους του Ολυμπιακού στο Europa League:
«Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική και είναι στόχος να προχωρήσουμε. Θα παρουσιάσω την καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου. Το ποιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι πάντοτε το επόμενο, άρα το αυριανό είναι το πιο σημαντικό».

-για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Ντνίπρο:
«Εχω δει πολλές φορές την Νντίπρο. Τη γνωρίζουμε από πριν, αλλά είδαμε και τα τελευταία της παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορα, είναι οργανωμένη και γι΄αυτό έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε το ματς με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x