Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλοι» για Στέφενς

Λύσεις στη μεσαία γραμμή και την επίθεση του ΠΑΟΚ καλείται να βρει ο Χουμπ Στέφενς εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, ύστερα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα κενά που προκύπτουν στον ΠΑΟΚ, λόγω καρτών και τιμωριών, προβληματίζουν τον Χουμπ Στέφενς εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το προσεχές Σάββατο ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αθανασιάδη και τον Τζιόλη.

Με τον πρώτο υπάρχει η λύση του Νέτσιντ, ο οποίος μαζί με τον Σαλπιγγίδη θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.

Με τον διεθνή χαφ, όμως, τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, αφού δεν υπάρχει κάποιος με ανάλογα χαρακτηριστικά. Στη θέση του (δίπλα στον Λάζαρ) μπορούν να αγωνιστούν οι Γκαρσία, Κατσουράνης, Κάτσε, Λόρενς, Κίτσιου και Τζανδάρης.

Υπάρχουν, όμως, κάποια ΑΛΛΑ που μετράει και ο 60χρονος προπονητής. Ο Ουρουγουανός δεν έχει πείσει για την ετοιμότητά του, ο Κατσουράνης επί Στέφενς δεν έχει παίξει ποτέ στο κέντρο, ο Κάτσε θεωρείται «τελειωμένος», ο Λόρενς δεν μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, αν και εκεί χρησιμοποιείται.

Από την πλευρά του, ο Κίτσιου έχει κάποια χαρακτηριστικά και ο Τζανδάρης είναι ο πιο άπειρος. Το ακραίο σενάριο θα ήταν να παίξει εκεί ο Νίνης, όπως είχε συμβεί στη Βέροια και είχε εκεί τον Τζιόλη δίπλα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x