F1

Που θα βρίσκεται το 2018 ο Αλόνσο

Σε συνέντευξη του στο CNN, ο Φερνάντο Αλόνσο αποκάλυψε τις σκέψεις του για το που μπορεί να βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ο Ισπανός εξετάζει τις επιλογές του για το 2018. Η υπομονή του 26χρονου πιλότου φαίνεται να εξαντλείται, καθώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός σε κανένα Grand Prix, ενώ πολλές φορές τις προσπάθειες του περιόρισαν προβλήματα με τους κινητήρες της Honda. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είπε ότι θα ελέγξει τους πιθανούς προορισμούς του για το πρωτάθλημα του 2018 μετά την καλοκαιρινή διακοπή.

«Θα ψάξω για κάποια άλλη ομάδα στη Formula 1. Η Formula 1 είναι η προτεραιότητά μου και στόχος μου είναι να κατακτήσω ακόμα ένα πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρξει κάποια προοπτική για τη Formula 1, τότε θα ψάξω κάτι άλλο εκτός αυτής. Θα πάρω την απόφασή μου το Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο και θα προσπαθήσω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες», τόνισε ο πολύπειρος πιλότος.

Μέχρι στιγμής, οι τρεις κορυφαίες ομάδες της Formula 1 (Mercedes, Ferrari, Red Bull) έχουν κάνει σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Αλόνσο.

Για το ποιο θα ήταν το στοιχείο που θα τον έκανε να παραμείνει στη McLaren, ο Ισπανός τόνισε ότι: «Θα εξαρτηθεί από το πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι. Ο καθένας έχει την άποψή του για το τι χρειάζεται, ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική. Έχω και εγώ τη δική μου άποψη, αλλά δεν θέλω να την πω δημόσια. Αν αυτό αλλάξει, θα σκεφτώ το ενδεχόμενο να παραμείνω στη McLaren».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x