Stoiximan Super League

Έρχεται ο Μπούι!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ουασίμ Μπούι. Οι πράσινοι επιβεβαιώνουν την προφορική τους συμφωνία με τη Γιουβέντους κι απομένουν οι υπογραφές. Το χθεσινό… θρίλερ για την μεταγραφή.

Προβάρει τα πράσινα ο Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος της Γιουβέντους εδώ και μέρες είχε ξεχωρίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και άμεσα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!

Απ’ το τριφύλλι επιβεβαιώνουν πως στην παρούσα φάση υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016) και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ενδεχομένως και μέχρι το βράδυ η συμφωνία να ‘χει επικυρωθεί στα «χαρτιά» και ο 23χρονος άσος να γίνει και με τη… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως χθες δημιουργήθηκε ένα «θέμα» με την κατάληξη της μεταγραφής. Κι αυτό γιατί η Γιουβέντους άλλαξε την αρχική της πρόταση, ο παίκτης φαινόταν πως απομακρύνεται και οι πράσινοι ήταν έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την εναλλακτική τους, τον Τέσε. Ωστόσο, η επιμονή του Παναθηναϊκού να φέρει στην χώρα μας τον Μπούι, διαφοροποίησε εκ νέου τα δεδομένα και επήλθε η συμφωνία!

Από ‘κει και πέρα, στο τριφύλλι διευκρινίζουν πως ο Γιάννης Αναστασίου ουδέποτε είπε σε συνέντευξή του στην Ολλανδία ότι ο σύλλογος θα κάνει επιπλέον μεταγραφές αν περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x