Βόλεϊ

«Πράσινο» ξεκίνημα με φιλοδοξίες

Την πρώτη του επίσημη φετινή προπόνηση έκανε την Τρίτη το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, φετινή έδρα των «πράσινων» σε όλες τις διοργανώσεις.

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην «πρώτη» συμμετείχαν οι Όλγα Βεργίδου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Σοφία Κοσμά, Νάσια Φακοπουλίδου, Μαριάννα Τσιούχα, Ηλιόνη Κελεσίδη, Έμιλυ Κωνσταντέλου, Πέννυ Ρόγκα και Εβίτα Λεωνίδου.

Απούσες ήταν οι Μαρία Οικονομίδου και Άννα Καλαντάντζε, οι οποίες βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που ισχύει και για τη Μόνικα Πότοκαρ με τη Σλοβενία.

Οι «πράσινες» θα συνεχίσουν τις διπλές προπονήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά και οι αιματολογικές εξετάσεις.

Σε δήλωσες του, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Κυριάκος Καμπερίδης, τόνισε πως: «Πέρυσι, ήταν μια διαφορετική σεζόν για εμάς και φέτος επανήλθαμε στην κατηγορία που ανήκει ο σύλλογος. Αναμφίβολα, ο αγωνιστικός μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ στη ψηλότερη δυνατή θέση και μετά να διεκδικήσουμε ότι το δυνατόν καλύτερο, ενώ στόχος είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Εμείς ενισχυθήκαμε σημαντικά, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ενισχύθηκαν πάρα πολύ οι περισσότερες ομάδες και θεωρώ ότι θα είναι το πρωτάθλημα με το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Σχετικά με τη νέα μας έδρα, δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα "όπλο" μας, όμως αυτό προϋποθέτει να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε ώθηση από τον κόσμο και να μη γεμίζουμε άγχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x