Ελλάδα

«Πράσινος» ο Αποστολίδης, τέλος ο Σκορδίλης!

Σε αλλαγές στο ρόστερ του προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Γιώργο Αποστολίδη και αποχαιρέτησαν τον Γάιο Σκορδίλη.

Σε διπλή αλλαγή στο ρόστερ του προχώρησε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Αποστολίδη και παράλληλα αποδέσμευσαν και ευχαρίστησαν τον Γάιο Σκορδίλη!

Ο 29χρονος γκαρντ συμμετείχε από το καλοκαίρι στην προετοιμασία του εξάστερου, έπαιξε σε φιλικά και αποκτήθηκε για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στις θέσεις των «κοντών». Η μεταγραφή του θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ρόστερ του, καθώς η ομάδα αποχαιρέτησε τον Σκορδίλη και υποδέχθηκε τον Αποστολίδη. Το συμβόλαιο με τον Γάιο Σκορδίλη λύθηκε σήμερα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Παράλληλα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Γιώργος Αποστολίδης».

Το who is who του Αποστολίδη:
Ο Γιώργος Αποστολίδης (2.00, γκαρντ) γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1984 στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του γνωριμία με το μπάσκετ έγινε μέσω των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ με τον οποίο έφτασε ως την ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή (2003-05), την Ολύμπια Λάρισας (2005-07), τον Πανελλήνιο (2007-08), την ΑΕΛ (2008-09), τα Τρίκαλα (2009-10), τον ΠΑΟΚ (2010-11), τον Ηλυσιακό (2011-12). Φέτος, πήρε μέρος από την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, αγωνίστηκε στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο (Παγκόσμιο Νέων Ανδρών 2005) και δύο χάλκινα μετάλλια (Ευρωπαϊκό Εφήβων 2002, Παγκόσμιο Εφήβων 2003).

«Ένιωθα και λειτουργούσα σαν μέλος της ομάδας»

Ο νεοαποκτηθείς άσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος που και τυπικά πλέον ανήκω στην ομάδα. Και λέω τυπικά γιατί είμαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας, ένιωθα και λειτουργούσα ως μέλος της και αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Είναι τιμή να ανήκεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και αυτό που θέλω είναι να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x