Ελλάδα

Πρίφτης: «Χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Στις δυσκολίες του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (7/2) αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης και επεσήμανε τα σημεία που θα κρίνουν το νικητή του αγώνα.

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό του, ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί ο Άρης το Σάββατο (7/2) στο κλειστό της Πυλαίας για την 15η αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας πως το ματς αυτό δεν είναι προάγγελος αυτού που θα ακολουθήσει στο Αλεξάνδρειο.

«Είναι μία διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας καθώς ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί ενισχυμένος με την προσθήκη δύο παικτών. Ταυτόχρονα εμείς είχαμε να διαχειριστούμε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς ο Τόρεϊ Τόμας ήταν εκτός προετοιμασίας και ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς έχασε τις προπονήσεις για τρεις ημέρες λόγω ίωσης».

Ακόμα ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Παρόλα αυτά, δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο με υψηλό κίνητρο σε μία έντονη ατμόσφαιρα. Χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ριμπάουντ λάθη, μεγάλα σουτ και αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x