Stoiximan Super League

Πρόβλημα στον «άσο»

Έναν τερματοφύλακα έχει στη διάθεση του αυτή τη στιγμή ο Σούλης Παπαδόπουλος για το κυριακάτικο (26/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά και οι παίκτες του να σωθεί ο Άρης. Ο 19χρονος Μάριος Γκελής είναι ο μόνος στον οποίο μπορεί να υπολογίζει με σιγουριά ο Έλληνας τεχνικός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Σωκράτης Διούδης, που αποτελεί την πρώτη του επιλογή δηλώθηκε από το… περασμένο έτος να απουσιάσει από το προσεχές ματς, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Γουναρίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, διότι δεν έχει εκδώσει δελτία η ΕΠΟ λόγω του μπερδέματος που έχει δημιουργηθεί με τη φορολογική ενημερότητα των «κίτρινων». Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα σε αυτό το θέμα ο Άρης θα ταξιδέψει με έναν γκολκίπερ στη Λιβαδειά.

Τυπικά στον Άρη υπάρχει και ο Ντιν Μπουζάνης, ο οποίος ωστόσο από την περασμένη Παρασκευή (17/1) βρίσκεται στην Αγγλία ώστε να βρει ομάδα και είναι πιθανόν να καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς αυτόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x