Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 25 Απριλίου

Αφρικανικό «ξεσκόνισμα»! Διαλύεται η σκόνη από τη Σαχάρα που κάλυψε τα τελευταία 24ωρα την χώρα, καθώς οι νοτιάδες δίνουν τη θέση τους σε δυτικούς-βορειοδυτικούς.

Σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άστατος καιρός το Σαββατοκύριακο, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Δυτικοί άνεμοι μέχρι 6 Μποφόρ.


Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Δυτικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με τοπική βροχή και καταιγίδα και βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x