Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 26 Ιουνίου

Σε υψηλά επίπεδα θα εκτοξευθεί την Πέμπτη η θερμοκρασία, η οποία κατά τόπους στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο, θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Αραιή συννεφιά την Πέμπτη στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια, κατά διαστήματα πιο πυκνή με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά καλός καιρός. Σταδιακά θα συννεφιάσει και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν οπότε ενδέχεται να ψιχαλίσει στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 27 Ιουνίου

Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή στα δυτικά και βόρεια, αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Λίγες νεφώσεις την Παρασκευή στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι καλός με λίγα σύννεφα τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με ψιχάλες στα ορεινά της Ηπείρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x