Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 11 Μαρτίου

Παγωνιά και πάσης Ελλάδος! Σε πολύ χαμηλά για … Άνοιξη επίπεδα θα διατηρηθεί και σήμερα, Τρίτη, η θερμοκρασία, με βροχές ή χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο την Τρίτη. Χιόνια θα πέσουν στα βουνά, στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα στα βόρεια. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Αττική

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα από τα 800 μέτρα και πάνω. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-4 και στα ανατολικά 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με παροδική βροχή ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, με βελτίωση το βράδυ. Βόρειοι άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή το απόγευμα. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x