Πόλο

«Πρόκληση για μας οι ομάδες που συμμετείχαν στην Ισπανία»

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε στην Ισπανία και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Σε αυτό στάθηκε και ο Μανώλης Μυλωνάκης, αναφερόμενος στην πρόκληση να αγωνιστούν οι Έλληνες διεθνείς κόντρα σε σημαντικούς αντιπάλους του παγκόσμιου πόλο και πως απέδωσε καρπούς η δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες, περιμένοντας και το «Σαμαρτζίδης Καπ».

Αναλυτικά: «Αυτά τα τουρνουά αποτελούν για εμάς ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα, να αγωνιστούμε ενάντια σε πολύ καλές ομάδες και να δούμε τις δυνατότητές μας. Είχαμε μια καλή παρουσία στην Ισπανία, δείξαμε πως είμαστε συμπαγής ομάδα και ότι η δουλειά του προηγούμενου διαστήματος αποδίδει καρπούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ καλή αμυντική παρουσία και στην επίθεση προσπαθούμε και βρίσκουμε τον ρυθμό μας.

Σίγουρα, το "Σαμαρτζίδης Καπ" είναι κατά πολύ δυνατότερο τεστ για εμάς. Βέβαια, η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είναι πρόκληση η συμμετοχή πολύ μεγάλων ονομάτων, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x