Προτεινόμενα

Μάθε πώς διαμορφώνονται οι αποδόσεις στο στοίχημα

Το παθαίνουμε κάθε Σεπτέμβρη.

Με το που αρχίζουν τα πρωταθλήματα, με το που αρχίζουμε να σχηματίζουμε άποψη για τις αγαπημένες μας ομάδες ή πρωταθλήματα μετά τις θερινές μεταγραφές, έρχεται η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και μπαίνουμε πάλι σε… καλοκαιρινό mood. Σε κατάσταση αναμονής.

Ε, λοιπόν, η αναμονή τελείωσε.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, η σέντρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League αλλά και τη Superleague 1, πλησιάζει. Και μαζί της εντείνεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ετοιμάσου, λοιπόν. Βάλε κάτω τα δεδομένα και πάρε τις σωστές αποφάσεις.

Δεδομένα… Μεγάλη κουβέντα για το ποια είναι αυτά, πώς διαμορφώνονται αλλά και πώς επηρεάζουν τις αποδόσεις στις οποίες ποντάρουμε τα χρήματά μας. Κάποια από τα απαραίτητα στοιχεία είναι γνωστά σε πολλούς. Ή μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά με μια απλή μελέτη. Για παράδειγμα η βαθμολογική θέση μιας ομάδας ή η φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια είναι πράγματα που προσφέρονται στο ευρύ κοινό.


Photo

Για παράδειγμα, η Premier League αρχίζει ξανά με την αήττητη Λίβερπουλ να φιλοξενεί τη Νιουκάστλ. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί.

Πόσο μπορεί, όμως, να αλλάξει η ισορροπία της αναμέτρησης και μαζί οι προσφερόμενες αποδόσεις αν από το ματς αυτό λείψει εκτάκτως ο Σαλάχ, ο Μανέ ή ο Φαν Ντάικ; Το ίδιο από την ανάποδη πλευρά ισχύει και για το Μπαρτσελόνα – Βαλένθια που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Ισπανικού πρωταθλήματος. Πόσο μεγαλύτερο φαβορί θα γινόταν η ομάδα του Βαλβέρδε αν προλάβαινε την τελευταία στιγμή να δηλώσει «παρών» ο Μέσι;

Και αν για τις μεγάλες ομάδες τα ρεπορτάζ που γράφονται στο διαδίκτυο είναι σχετικά εύκολο να ανιχνευθούν, για ομάδες μικρότερων κατηγοριών που για πολλούς αποτελούν αγαπημένες επιλογές τους στα κουπόνια ή για ομάδες που συμμετέχουν σε μικρότερης δυναμικής πρωταθλήματα η άντληση πληροφορίας δεν είναι τόσο εύκολη.

Για να καταλάβεις περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται οι αποδόσεις, τώρα που μπαίνεις ξανά σε μια περίοδο γεμάτη με σημαντικούς αγώνες, δες το παρακάτω βίντεο στο οποίο ένας άνθρωπος του ΟΠΑΠ εξηγεί τα πάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x