Προτεινόμενα

Σκορ πρόκρισης για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League, με τις δύο ομάδες να έχουν έντονο παρελθόν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο και με ψυχωμένη εμφάνιση στη ρεβάνς, πήραν την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι τους είχαν… ξεγραμμένους οι περισσότεροι.

Στην ουσία, η ομάδα του Σόλσκιερ τρύπησε το… ταβάνι της με την ανατροπή που πέτυχε στους «16» του Champions League, ενώ τον τελευταίο καιρό δείχνει πως ξεφουσκώνει σιγά-σιγά η επιρροή του Νορβηγού τεχνικού.

Από την άλλη, οι Καταλανοί βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ, καθοδηγούμενοι από έναν «μαγικό» Μέσι, ο οποίος πυροβολεί κατά ριπάς. Συμπερασματικά, δίνουμε προβάδισμα για τους «μπλαουγκράνα», που λογικά θα πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση, θα στραφούμε στην επιλογή της νίκης της Μπαρτσελόνα με ακριβές σκορ 0-1, 0-2 ή 1-2, που πληρώνει 3,50 στο Pamestoixima.gr.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα να κερδίσει με σκορ 0-1,0-2 ή 1-2 3,50 Pamestoixima.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x