Προτεινόμενα

Τελικός του Κόπα Άφρικα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Σενεγάλη και Αλγερία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει μια σειρά από ειδικά σημεία.

Φτάσαμε λοιπόν στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τη Σενεγάλη και την Αλγερία να διεκδικούν το τρόπαιο. Τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» φτάνουν για δεύτερη φορά σε τελικό του θεσμού και πρώτη μετά το 2002.

Από την άλλη, οι «αλεπούδες της ερήμου» θα βρεθούν σε τελικό για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια και το 1990, όταν δηλαδή είχαν κατακτήσει τη μοναδική κούπα τους στη διοργάνωση.

Στο διά ταύτα τώρα. Όπως συνήθως συμβαίνει στο θεσμό, περιμένουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι στον τελικό, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πολύ οριακά. Είναι χαρακτηριστικό πως οι 10 πιο πρόσφατοι τελικοί της διοργάνωσης είτε κρίθηκαν στο ένα γκολ διαφορά, είτε έληξαν ισόπαλα στα 90 λεπτά.

Βάσει όλων αυτών και με δεδομένο πως οι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες, αξίζει το ρίσκο στο ειδικό ποντάρισμα για ακριβές σκορ αγώνα 1-0, 1-1 ή 0-1, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στο Πάμε Στοίχημα.

Από ‘κει και πέρα, θα στραφούμε σε ειδικά στοιχήματα που αφορούν σκόρερ. Από τη Σενεγάλη επιλέγουμε τον εξτρέμ Σαντιό Μανέ, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του και στο Κόπα Άφρικα.

Ο 27χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ έχει σημειώσει ήδη τρία τέρματα στο θεσμό και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον τελικό. Ο συνδυασμός του να σκοράρει πρώτος ο Μανέ και να κατακτήσει το τρόπαιο η Σενεγάλη, πληρώνει 7.00 στο Πάμε Στοίχημα.
Από την άλλη, θα εμπιστευτούμε τον Ριάντ Μαχρέζ ως σκόρερ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτός που χάρισε στην Αλγερία την πρόκριση στον τελικό με το νικητήριο γκολ του στις καθυστερήσεις του ημιτελικού με τη Νιγηρία.

Και αυτός πάντως πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο εν εξελίξει Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ήδη έχει σκοράρει στα μισά παιχνίδια της ομάδας του. Το ενδεχόμενο να σημειώσει το πρώτο τέρμα του τελικού και παράλληλα η Αλγερία να σηκώσει την κούπα, πληρώνει 10.00 στο Πάμε Στοίχημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Ακριβές σκορ αγώνα 1-0, 1-1 ή 0-1 2.00
Να σκοράρει πρώτος ο Μανέ και η Σενεγάλη να κατακτήσει το τρόπαιο 7.00
Να σκοράρει πρώτος ο Μαχρέζ και η Αλγερία να κατακτήσει το τρόπαιο 10.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x