Γ' Εθνική

Πρώτο δείγμα… αποτελεσματικό

Με τον πρώην «κιτρινόμαυρο», Γρηγόρη Τόσκα, να πετυχαίνει αυτογκόλ, η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό του τουρνουά της Ραφήνας επικρατώντας με σκορ 1-0. Με τον Απόλλωνα στον τελικό η «Ένωση».

Με το… δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ το τουρνουά της Ραφήνας.

Η «Ένωση» επικράτησε 1-0 της Τριγλίας, χάρη σε αυτογκόλ του πρώην παίκτη της, Γρηγόρη Τόσκα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο του τελικού όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε του Πανιώνιου άνετα με σκορ 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Σελμανάϊ στο 11' και στο 45', αντίστοιχα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, στην πειραματική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας, ξεχώρισαν οι Γροντής και Παυλής, ενώ αρκετές προσπάθειες πήρε πάνω του ο Πόποβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, με τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς να απουσιάζουν, επέστρεψε στο 4-2-3-1 «τσεκάροντας» τον Βασίλη Ρόβα στα σέντερ μπακ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι το οποίο πρέπει να συνηθίσουν οι «κιτρινόμαυροι», καθώς το ίδιο τερέν θα συναντήσουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Ο παράγοντας που μένει ίδιος από τα πρώτα φιλικά στο Πήλιο είναι ο κόσμος της «Ένωσης», αφού περισσότεροι από 1000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» παρακολούθησαν την πρώτη αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Τσουκαλάς, Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς, Μούργκα, Παυλής

Τριγλία Ραφήνας: Φιλιπόπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Σταμπέλος (36’ Τσιτιφώτος), Γκίκας (23’ Μέλβιν), Τσέπας, Σκαφίδας,, Ράμο, Μουλάκης, Μάντζης, Στρόμπουλος.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x