Χάντμπολ

Πρωτοποριακή συνεργασία για Χιλιώτη Δράμα 1986

Με την επαγγελματική ομάδα Sport Club Municipality Craiova- Προπονητική στρογγυλή τράπεζα την Παρασκευή

Σημαντική κίνηση για την ομάδα της Δράμας που αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών του χάντμπολ.

Μετά την συνεργασία με την Pirin Gotse Deltsev ο «Χιλιώτης» Δράμα 1986, προσπαθώντας να αναπτύξει σχέσεις με διακεκριμένους ευρωπαϊκούς συλλόγους προχώρησε σε συνεργασία με την επαγγελματική ομάδα Sport Club Municipality Craiova, με σκοπό φιλικά παιχνίδια, κοινές προετοιμασίες, προπονητικές συνεργασίες, επικοινωνία αθλητών, προπονητών, παραγόντων και την συνεργασία των δύο πόλεων.

Η Sport Club Municipality Craiova, συμμετέχει στο Ρουμανικό πρωτάθλημα, δηλαδή το 5ο κορυφαίο της Ευρώπης, βάσει κατάταξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο σύλλογος διαθέτει υποδειγματικές ακαδημίες και τμήματα ανάπτυξης, έχοντας αναδείξει σπουδαίες αθλήτριες.
Από το 2014 παίρνει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες απευθείας μεταδόσεις αγώνων στην Ρουμάνικη τηλεόραση.

Προπονητής της Ρουμάνικης ομάδας είναι ο Bogdan Burcea μεγάλο όνομα στην Ρουμανία και στην Ευρώπη, παλιός γνώριμος, αφού κατά το παρελθόν διετέλεσε προπονητής σε όλους τους Δραμινούς συλλόγους, ενώ η σύζυγός του αγωνίστηκε στις Ελπίδες.
Στα πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η Ρουμάνικη ομάδα βρέθηκε τον Ιούλιο στη Δράμα για την προετοιμασία της ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Επίσης η συνεργασία περιλαμβάνει και μετάβαση των τμημάτων Ανδρών- Παίδων- Παμπαίδων του «Χιλιώτης» Δράμα τον Σεπτέμβριο στην Craiova για φιλικούς αγώνες.

inner

Η Sport Club Municipality Craiova έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα με θέμα: Προπονητικά περιεχόμενα και οργάνωση τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών Ελλάδος - Ρουμανίας.

Θα πάρουν μέρος τα προπονητικά επιτελεία της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών, της Sport Club Municipality Craiova, του «Χιλιώτης» Δράμα 1986, αλλά και όλους τους προπονητές της ΕΣΧΑΜΑΘ.

Την επιμορφωτική δράση θα συντονίσει ο Σύμβουλος επιμόρφωσης της Ο.Χ.Ε. Θεόδωρος Τογανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x