Stoiximan Super League

«Ψυχραιμία»

Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ψυχραιμία συνέστησαν στους παίκτες οι Αγγελίδης, Βρύζας. Άλλα προσδοκούσε και άλλα είδε από τις «ρεζέρβες» ο Αναστασιάδης.

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που περιλαμβάνει ομίλους αφήνει περιθώρια για λάθη στους μεγάλους της Super League και για αυτό η ήττα (1-0) που υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο» διορθώνεται.

Ωστόσο, πάντα «πονάει» ένα τέτοιο αποτέλεσμα από ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας (Football League) και ούτε η σκέψη έχει να κάνει με το αν θα προκριθεί ή όχι ο «Δικέφαλος του Βορρά» στους «16», διότι μπορεί να τα «μπαλώσει», έχοντας μπροστά του άλλα δύο παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι στο γκρουπ είναι επίσης η Κέρκυρα και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Καλαμαριά, καθώς ξεκίνησε με το… δεξί, καθώς νίκησε 1-0 τους «Φαίακες».

Αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε προβληματισμό, λόγω της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ. Άλλωστε και ο Άγγελος Αναστασιάδης αυτό ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου. «Είμαι απογοητευμένος για τον τρόπο που παίξαμε», σχολίασε. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός αντιμετώπισε το συγκεκριμένο παιχνίδι και ως «τεστ» για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, με τους περισσότερους να μην περνάνε την… βάση.

Πάντως, μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες. Θα περίμενε κανείς να τους «τρίξουν» τα δόντια. Ωστόσο, τους συνέστησαν ψυχραιμία. Πιθανόν, αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι έπαιξαν και αρκετοί νεαροί παίκτες, όπως οι Ποζατζίδης, Πόζογλου, Σαββίδης, αλλά και ο Γιακουμής, που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά μικρό δεν το λες (26 ετών), ο Τζανδάρης που τον εμπιστεύεται φέτος ο Αναστασιάδης, όπως και ο Κουλούρης, που είναι κοντά 19 ετών, αλλά έχει αρκετές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς έχουν το μυαλό του στο κυριακάτικο (28/9, 20:30) ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί αυτό με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x