Ελλάδα

Ψώνισαν από ΠΑΟΚ τα Τρίκαλα

Συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια υπέγραψε με τα Τρίκαλα ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης. Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν αγωνίσθηκε στον Φίλιππο Βέροιας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα.

Για δύο χρόνια υπέγραψε με την τοπική ομάδα ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος κατά την διάρκεια της πευσινής σεζόν αγωνίσθηκε στον Φίλιππο Βέροιας με τη μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τον καλύτερο του εαυτό τόνισε πως θα δώσει ο νεαρός αθλητής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη. Ο 20χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (ύψος 2.01) αγωνίζεται στην θέση του Power Forward και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, υπέγραψε στην συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου δόθηκε πέρυσι δανεικός στον Φίλιππο Βέροιας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα των Τρικάλων ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε ένα υγιές σωματείο όπως αυτό των Τρικάλων. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου ώστε να συμπεριληφθώ στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x