Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ

Οι αρχές κάλεσαν τους γονείς να μην πλησιάσουν το σχολείο -Τα παιδιά θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, όπου θα γίνει η επανένωση με τους γονείς - Σύμφωνα με ένα μαθητή πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν

Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε λύκειο στην πόλη Γκρέιτ Μιλς του Μέριλαντ, σύμφωνα με αμερικανικά μμε. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τραυματίες που μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Ο μαθητής του σχολείου Τζόναθαν Φριζ είπε στο CNN ότι πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν και ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν ανάμεσα στις 8.15-8.20 τοπική ώρα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο τοπικός σερίφης, που με μήνυμά του στο twitter, κάλεσε τους γονείς να μην μεταβούν στο σχολείο. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι το περιστατικό «έχει περιοριστεί». Παράλληλα, στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί του FBI της Βαλτιμόρης.



Σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση για τη δημόσια εκπαίδευση της περιοχής, υπήρξαν πυροβολισμού. Ο σερίφης βρίσκεται στη σκηνή και το γεγονός έχει περιοριστεί. Το σχολείο έχει κλείσει. Η διεύθυνση κάλεσε τους γονείς να μην πάνε στο σχολείο. Οι μαθητές θα μεταφερθούν σε σημείο που θα γίνει επανένωσή τους με τις οικογένειές τους.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x