Χάντμπολ

Πύρρειος νίκη για ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε 23-21 του Δούκα σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς Ζιβούλοβιτς, Κυπραίου

Με εξαιρετικούς τους τερματοφύλακες του, Πέτρο Μπουκοβίνα και Αστέρη Τριανταφύλλου, αλλά και τον Τσίλη που σημείωσε κρίσιμα γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 23-21 του Δούκα στο τηλεοπτικό ματς της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα του Ούρος Ζιβούλοβιτς στο 52:52 και του Άκη Κυπραίου στο 59:18. Οι δύο αθλητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση τους.

Πιο σοβαρός φαίνεται ο τραυματισμός του νεαρού περιφερειακού του Δούκα, ωστόσο και αυτός του Άκη Κυπραίου –εκ πρώτης όψης- φαίνεται ότι θα τον αφήσει εκτός δράσης από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα

Χωρίς κόσμο, λόγω τιμωρίας, αλλά και τον Αλέξη Αλβανό, λόγω τραυματισμού ο «δικέφαλος» του Βορρά έλεγξε πλήρως το πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 13-6.

Στο δεύτερο ο Δούκας αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά πριν το φινάλε 21-21. Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά έδειξε χαρακτήρα και με δύο τέρματα του Τσίλη κατάφερε να πάρει τους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Από πλευράς Δούκα για ένα ακόμα ματς ο Μισαηλίδης ήταν πολύ καλός, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν και ο Δημήτρης Μπραουδάκης κάτω από τα δοκάρια.
Ο Τσίλης ψηφίστηκε MVP του ματς και πήρε δώρο από τον χορηγό του ΠΑΟΚ MLS ένα tablet.

Stoiximan.gr ΠΑΟΚ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 23-21
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 5-4, 8-4, 10-6, 13-6 (ημχ.), 14-9, 16-10, 17-13, 17-16, 20-18, 23-21
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης):
Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 5, Τσίλης 6, Νικολαϊδης 1, Κοκκώνης 3, Τσαμουρίδης 1, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 2, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κυπραίος 3, Τριανταφύλλου, Ρωμανίδης, Νάση.
ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Αϊβαλιώτης, Αραπακόπουλος 3, Ζιβούλοβιτς 2, Μαγκαφουράκης, Μανουσέλλης, Μισαηλίδης 6, Μπάγιος 6, Μπραουδάκης, Μωραϊτης 1, Ντούνης 2, Πάνου, Σαμαράς, Τζανιδάκης, Τόμπρος, Τριανταφυλλίδης, Χατσατουριάν 1.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 8-7, πέναλτι: 3/4-1/4.


Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x