Gossip

Πώς η Πάρις κατέληξε Dj με τον Ρέβη

Η αποκαθήλωση της Barbie που πήγε στη Μύκονο έχοντας δίπλα της το πάλαι ποτέ alter ego της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παρτενέρ στην πτώση της από την κορυφή στις chic αρπαχτές

Η σκηνή είναι χαρακτηριστική και διαδραματίζεται το 2003. Η Πάρις Χίλτον, εγγονή του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή της διάσημης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας, είναι ήδη διάσημη ως ένα party animal και όχι μια ανερχόμενη debutante της υψηλής κοινωνίας.

Η κυκλοφορία του περίφημου sex tape της εκείνη τη χρονιά από τον πρώην σύντροφό της Ρικ Σάλομον εκτοξεύει το άστρο της σε άλλον γαλαξία και τα εκατομμύρια αρχίζουν να συσσωρεύονται στα πόδια της.

Για βοηθό της εκείνη την περίοδο έχει μια πολύ στενή φίλη της, ένα κορίτσι με το οποίο είναι κολλητές από την εποχή που ήταν μικρές. Της υπαγορεύει συνέχεια εντολές για το καθημερινό της πρόγραμμα, τις νυχτερινές της εξόδους και τα δεκάδες ραντεβού της. Η βοηθός της δεν ξεχνάει τίποτε, μέσα της όμως ονειρεύεται την ημέρα που θα είναι κι εκείνη διάσημη όπως η κολλητή της. Το όνομα της βοηθού είναι Κιμ Καρντάσιαν...

Δεκατρία χρόνια αργότερα -συγκεκριμένα πριν από έντεκα ημέρες- το ιδιωτικό lear jet που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Μυκόνου μεταφέρει μια άλλη Πάρις Χίλτον, η οποία ελάχιστα απασχολεί (για τα αμερικάνικα media δεν υπάρχει πλέον) με τη ζωή της τα ΜΜΕ.




Τις φωτογραφίες της στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε δεν τις τράβηξε επαγγελματίας φωτογράφος, όπως στις εποχές της μεγάλης δόξας της, αλλά ο Σπύρος Ρέβης 


Η αποκαθήλωσή της συνέβη εδώ και περίπου έξι χρόνια όταν στις ΗΠΑ ανακάλυψαν την Κιμ Καρντάσιαν και τη φαμίλια της. Η παλιά βοηθός της φιγουράρει αυτή την εβδομάδα στο εξώφυλλο του «Forbes», μέσα στις σελίδες του οποίου η Πάρις δεν υπάρχει ούτε ως απλή αναφορά. Οταν η Χίλτον κατέβηκε από το αεροσκάφος, ο μόνος που την υποδέχτηκε ήταν ο γνωστός με τον τίτλο του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Σπύρος Ρέβης, ο οποίος έχει φροντίσει για τη μεταφορά της ξανθιάς Barbie με ελικόπτερο στο «Myconian Avaton Resort», που βρίσκεται στην περιοχή της Ελιάς. Εχει, επίσης, αναλάβει και μεριμνήσει για τη φιλοξενία της γοητευτικής ξανθιάς που έσκασε σαν κομήτης στα 00s, για εξαφανιστεί από το 2009 και μετά μαζί με την όποια λάμψη κουβαλούσε μέσα σε οργιώδεις νύχτες που κούρασαν, glam πάρτυ που ξεθώριασαν και δύο θυελλώδη ειδύλλια με Ελληνες γόνους που έληξαν άδοξα.

Το πεφταστέρι της Πάρις!

Ηχεί απίστευτο, αλλά την εποχή της παντοδυναμίας της στα αμερικανικά ΜΜΕ υπήρχαν εκδότες που είχαν βγάλει ειδική εντολή στους συντάκτες των περιοδικών και των εφημερίδων τους να μην αναφέρονται στην Πάρις Χίλτον επειδή είχαν βαρεθεί να ακούνε το όνομά της σχεδόν κάθε δέκα λεπτά. «Η Πάρις μέθυσε», «η Πάρις έχασε τον έλεγχο σε κλαμπ και σωριάστηκε στο πάτωμα», «η Πάρις θα παίξει μουσική» και πολλά άλλα που ξεκινούσαν όλα με τις λέξεις «Η Πάρις...» έγιναν κάποια στιγμή πολύ βαρετά.

Αλλωστε με μια συμπεριφορά που παρέπεμπε σε original «ξανθιά» και ηλίθιες ατάκες, όπως αυτή μετά από έλεγχο αστυνομικών που τη σταμάτησαν και μπροστά στις κάμερες που «έτυχε» να βρίσκονται εκεί άρχισε τα «Ευχαριστούμε πολύ! Αγαπάμε την Αστυνομία του Λος Αντζελες», το μέλλον της ως διάσημης jet setter φάνταζε προδιαγεγραμμένο. Γνωστοί μάνατζερ και ειδικοί των δημοσίων σχέσεων τονίζουν ότι ένα τεράστιο λάθος που έκανε η Πάρις ήταν η υπερέκθεση στα media, η οποία μπορεί στην αρχή να πούλησε τρελά, στη συνέχεια όμως αποδείχτηκε καταστροφική. Η φράση «ποθούμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε» δεν ίσχυσε ποτέ για τη διάσημη κληρονόμο με τη μεγάλη περιουσία, που ήταν ήδη γνωστή από έφηβη στην αμερικάνικη κοινωνία.



Ο πάλαι ποτέ μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Σπύρος Ρέβης συνοδεύει την Πάρις Χίλτον στα Ματογιάννια υπό το άγρυπνο βλέμμα των bodyguards που επιστράτευσε για την περίσταση 

Τηλεοπτικά κανάλια, παπαράτσι, δημοσιογράφοι περιοδικών και ταμπλόιντ μπορούσαν να βρουν αυτή ή τους εκπροσώπους της σχεδόν ανά πάσα στιγμή, γεγονός που αφαιρούσε τελικά όλη τη μαγεία της αποκλειστικότητας από το «ρεπορτάζ Πάρις Χίλτον», με κάποιες λιγοστές εξαιρέσεις πολύ δικών της δημοσιογράφων, οι οποίοι εξασφάλιζαν τα αποκλειστικά νέα για την προσωπική της ζωή πρώτοι. Μια προσωπική ζωή που ευθύνεται κι αυτή για τους καλά γνωρίζοντες το πεφταστέρι Χίλτον σε ό,τι αφορά την αποκαθήλωσή της και τη μετατροπή της σε μια κατά τι trash περσόνα που αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία.

Δεν είχε ποτέ σχέση με διάσημο σταρ

Μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είχε σχέσεις με διάσημους γόνους, όμως στην Αμερική πουλάνε τα ειδύλλια ανάμεσα σε σταρ και η Πάρις δεν ευτύχησε ποτέ να είναι με έναν διάσημο ηθοποιό ή τραγουδιστή.

Η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την ίδια και φωτογραφήσεις σε περιοδικά όπως το «Vanity Fair», δεν είχε όμως την ανάλογη συνέχεια. Η οικογένεια Λάτση δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την ξανθιά Barbie, ούτε τον θρυλικό πλέον αρραβώνα της με τον Πάρη.

Η επίσκεψή της μάλιστα το καλοκαίρι του 2006 στη χώρα μας αποδείχτηκε καταστροφική για τη σχέση της, αφού η συμπεριφορά της τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν αργότερα, ήταν κάκιστη. Ο αστικός μύθος λέει ότι οι άνδρες ασφαλείας της οικογένειας Λάτση στην έπαυλη της Εκάλης κόντεψαν να μείνουν όταν η Πάρις αποφάσισε να κυκλοφορεί ολόγυμνη στο σπίτι σαν να μην υπήρχαν άλλοι άνθρωποι μέσα.

Στο Νησί των Ανέμων δεν πέρασε καλά, καθώς παραπονιόταν συνεχώς ότι φυσούσε πολύ και ο αέρας τής χαλούσε τα μαλλιά, ενώ συμπεριφερόταν ως απόλυτη σταρ.

Ο χωρισμός της με τον Πάρη Κασιδόκωστα ήρθε απόλυτα φυσικά για την οικογένειά του και εξόργισε την ξανθιά κληρονόμο, η οποία αποφάσισε να επενδύσει σε έτερο Ελληνα γόνο, τον νεαρό Σταύρο Νιάρχο.

Γνωρίστηκαν μερικές εβδομάδες μετά τον χωρισμό της και η είδηση ότι έγιναν ζευγάρι έδωσε αμέσως ώθηση στην τσαλακωμένη της προσωπικότητα. Ο πατέρας του νεαρού δεν είδε από την αρχή με καλό μάτι τη σχέση του γιου του με τη Χίλτον, η οποία κατάφερε να τον κάνει γνωστό μέσω επεισοδίων που έγραψαν ιστορία.

Ενα από αυτά συνέβη ένα βράδυ κατά την αποχώρησή τους από κλαμπ του Λος Αντζελες, όταν ο νεαρός τότε Νιάρχος είδε έναν στρατό από φωτογράφους και κάμεραμαν να έχουν πέσει πάνω στα παράθυρα της Bentley Continental του.

Στην προσπάθειά του να φύγει, τράκαρε και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει, με την Πάρις και τις κάμερες να τον ακολουθούν.

Τα πλάνα που δημοσιοποιήθηκαν έκαναν έξαλλο τον πατέρα του Φίλιππο Νιάρχο, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά να έρθει και ο χωρισμός του Σταύρου με την Πάρις.

Εκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον ιδανικό παρτενέρ, ειδικά όταν το άστρο της άρχισε να πέφτει από τα τέλη του 2007 με ταχύτατους ρυθμούς, κατατάσσοντάς τη στην κατηγορία του ανθυποσελέμπριτι.


Η βαρετή κληρονόμος και ο Ρέβης

Εν αντιθέσει με άλλες περιπτώσεις διάσημων σταρ που πάλεψαν για να ανέβουν στην κορυφή, η Πάρις δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο, αφού ήταν διάσημη από την εφηβική της ηλικία. Τα αμερικάνικα ταμπλόιντ, τα περιοδικά και οι εφημερίδες λατρεύουν τις ιστορίες ανθρώπων που πάλεψαν για να κατακτήσουν το όνειρό τους και το story της Χίλτον δεν παρουσίαζε κανένα ενδιαφέρον.

Ηταν ένα party girl που προκάλεσε ουσιαστικά η ίδια τον θόρυβο γύρω από το όνομά της, ο οποίος κάποια στιγμή μετά από έξι χρόνια έπεσε απότομα. Η γνωριμία της με τον Σπύρο Ρέβη έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από αρκετά χρόνια στις Κάννες, όταν ο δεύτερος συνόδευε την Τζούλια Αλεξανδράτου σε ταξίδι για δουλειές. Οι δύο ξανθές έμεναν σε αντικριστές σουίτες στο 5άστερο «Hotel Martinez» και γνωρίστηκαν τυχαία, όταν διασταυρώθηκαν τα σκυλάκια τους ράτσας τσιουάουα.

Ο μάνατζερ της Χίλτον αντάλλαξε επαγγελματικές κάρτες με τον τότε μάνατζερ της Τζούλιας και κάπως έτσι, όταν χρειάστηκε τη συνδρομή του για την άφιξη της Χίλτον στην Ελλάδα, με αφορμή την πρόσκληση για τον γάμο Ελ Σιάτι - Μπάρος, επικοινώνησε μαζί του. Σε άλλες εποχές, τότε που το αστέρι της έλαμπε, την ξανθιά Barbie θα υποδέχονταν πιθανότατα κάμερες και φωτογράφοι που θα είχαν κατασκηνώσει στο αεροδρόμιο της Μυκόνου για ένα πλάνο.

Αυτή τη φορά χρειάστηκε να επικοινωνήσει ο ίδιος ο Ρέβης με κάποιους φωτογράφους, οι οποίοι μάλιστα δεν «τρελάθηκαν» με την άφιξη της ξανθιάς που λατρεύει το ροζ χρώμα. Κάπως έτσι αναγκάστηκε να τραβάει ο ίδιος φωτογραφίες από την προετοιμασία της στο ξενοδοχείο, ενώ οι τέσσερις bodyguards που επιστρατεύτηκαν για τη φύλαξή της δεν είχαν ιδιαίτερη δουλειά.



Εκεί όπου κάποτε ακροβολίζονταν παπαράτσι για ένα πλάνο, τώρα η παρουσία της ακόμα και με μαγιό περνά απαρατήρητη 


Παρόλο που είχε φέρει φορέματα για τον γάμο, δεν της άρεσε τίποτε και όταν της έφεραν κάποια κομμάτια για να διαλέξει, πλήρωσε την επιλογή της, κάτι που στην εποχή της δόξας της θα ήταν ανήκουστο.
Η ενασχόλησή της ως dj ήταν άλλη μια κίνηση για να πουλήσει το όνομά της, που δεν είναι πια brand.

Γιατί το κάνει; Επειδή εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρέπει να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή, στον θρόνο από όπου γκρεμίστηκε απότομα, γεγονός που προσπαθεί να μη σκέφτεται συχνά. Την ίδια στιγμή η κάποτε βοηθός της είναι το πιο καυτό όνομα στις ΗΠΑ, στα πόδια της πέφτουν καθημερινά προσφορές εκατομμυρίων δολαρίων και το «Forbes» τη φιλοξενεί στο τελευταίο του εξώφυλλο με τον τίτλο «Κιμ Καρντάσιαν: Κέρδισε 45.000.000 δολάρια από ένα παιχνίδι». Η Πάρις εμφανίζεται αυτές τις ημέρες στην Ιμπιζα -η αμοιβή της είναι γύρω στα 80.000 ευρώ- κάνοντας την dj σε αρπαχτές χωρίς να έχει αντιληφθεί το πιο σημαντικό: ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει αλλάξει πάρα πολύ από το 2003 μέχρι σήμερα και δυστυχώς γι’ αυτήν δεν μπόρεσε να το ακολουθήσει επιτυχημένα.

Οι selfies της δεν πουλάνε γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν αν μπήκε στην μπουτίκ της Chanel στο Μπέβερλι Χιλς να αγοράσει καινούρια τσάντα ή αν έδωσε το «παρών» σε ένα πάρτυ στο Μαϊάμι. Ο κόσμος σήμερα διψάει για το αληθινό και το αρετουσάριστο, κάτι που η Πάρις δεν διέθετε ποτέ, επιλέγοντας να είναι πάντα στημένη και ατσαλάκωτη.

Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει πάνω από 20 αρώματα -πλέον δεν πουλάνε ούτε αυτά- και δεκάδες προϊόντα με το όνομά της, αλλά όταν μπει κάποιος στην προσωπική της σελίδα στο Facebook βαριέται σε ένα λεπτό. Στημένες φωτογραφίες με ελάχιστες εξαιρέσεις, άρθρα που την υμνούν και διαφήμιση των δραστηριοτήτων της, οι οποίες πλέον δεν ενδιαφέρουν και πολλούς. Θα επιστρέψει ξανά τον Αύγουστο για μια ακόμα αρπαχτή στο «Cavo Paradiso» ως dj, έχοντας πιθανότατα και πάλι τον κ. Ρέβη δίπλα της, ο οποίος φαντάζει η μόνη επιλογή στην καθοδική πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Και κάπου μακριά η φίλη της η Κιμ θα χαμογελάει από την κορυφή...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x