Betmasters

Ρεφάρουμε με Ουγγαρία, «βόμβα» με Ρόζενμποργκ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πόλο των ανδρών από τους διοργανωτές Ούγγρους και την… έκπληξη της Ρόζενμποργκ.

Κάνοντας έναν απολογισμό της στοιχηματικής μας πορείας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης, το πρόσημο είναι αρνητικό. Είτε λόγω ατυχίας (όπως στο ματς της Εθνικής γυναικών με την Ιταλία και στην ήττα των Μαυροβούνιων στην τετράδα), είτε λόγω κακού υπολογισμού δεδομένων όπως στον τελικό των γυναικών όπου η Ισπανία θριάμβευσε επί της Ολλανδίας με 10-5.

Ο τελικός των ανδρών θ΄ αποτελέσει αντικείμενο στοιχηματικής πρότασης, μια και το αγωνιστικό φαβορί δίνεται σε αποδόσεις που δύσκολα παραβλέπονται. Ως το πρώτο σπριντ του τελικού της Βουδαπέστης η απόδοση των Μαγυάρων δύσκολα θα μείνει, μια και οι Σέρβοι δεν μπορεί να θεωρηθεί πώς παρουσίασαν την ίδια διάρκεια στο τουρνουά και δεν θα πονταριστούν.

Έκαναν καλό ματς με την Ελλάδα στα προημιτελικά, όμως χρειάστηκε ένα απίστευτο κλακάζ των Μαυροβούνιων στον ημιτελικό και αλχημείες (σαν την αλλαγή τερματοφύλακα στο τέταρτο οκτάλεπτο) για να μπορέσουν να φθάσουν εδώ. Σίγουρα είναι επιτυχία που μπόρεσαν ν΄ ανατρέψουν το εις βάρος τους 5-1, το 7-3, το 8-4 και το 9-7, που ήταν το σκορ στην έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου στον ημιτελικό.

Οι Ούγγροι χρειάστηκαν στον ημιτελικό με τους Ιταλούς γκολ στα 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για να κερδίσουν με 8-7. Η έδρα θα παίξει κομβικό ρόλο, μια και το κολυμβητήριο αναμένεται κατάμεστο, ενώ με λόγια απλά παίζουμε την πιο σταθερή και ποιοτική ομάδα σε καλή τιμή.

Συμπληρωματικά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στη Νορβηγία, για τη 17η αγωνιστική, ανάμεσα στη Μόλντε και τη Ρόζενμποργκ έχει αξία ως προς την κόντρα του φαβορί. Αήττητη η Μόλντε εντός, αήττητη και η RBK εκτός, με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι στους εννέα πόντους.

Με τον κόουτς Ινγκέμπριγκτσεν να ντεμπουτάρει η Ρόζενμποργκ πέρασε στο Γιουρόπα Λιγκ την ιρλανδική Σλίγο, με νίκη 3-1 εκτός έδρας, «σβήνοντας το 1-2 του Τρόντχαϊμ. Η ψυχολογία άλλαξε, το ανάστημα υπάρχει για τους φιλοξενούμενους που υποτιμώνται από τις αποδόσεις, επομένως στα μάτια μας η κόντρα της Μόλντε είναι μονόδρομος!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)
040. ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ: 341 – ΟΥΓΓΑΡΙΑ (2,00)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)
207. ΜΟΛΝΤΕ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 2 (4,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x