sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σ-έξι... πάλι Μπρούνο

Έπαιξε μία διετία στην ΑΕΚ. Όμως ο… sexy Μπρούνο Τσιρίλο πρόλαβε να μπει στις καρδιές των φίλων της για πολλούς λόγους. Με την επιστροφή του μετά από 6 χρόνια, το sport-fm.gr σάς τους παρουσιάζει.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν καταφέρνουν ποτέ να γίνουν αγαπητοί στον κόσμο. Ακόμη κι αν προσφέρουν πολλά ή μείνουν για χρόνια σε αυτή. Άλλοι όμως έχουν τον τρόπο τους και γίνονται μονομιάς αγαπημένοι της κερκίδας.

Τέτοιος είναι και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Έμεινε, μεν, μόνο δύο χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά πρόλαβε να γίνει το «πουλέν» των φιλάθλων της. Και πέραν των ικανοτήτων του ως αμυντικός, ίσως να έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην επιστροφή του στην «Ένωση» μετά από έξι χρόνια.

Ποιος ξεχνά…

… τον Μπρούνο Τσιρίλο να ισοφαρίζει με εκπληκτικό γυριστό την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες (2-2) και να τρέχει σαν τρελός. Κι ας έρχονταν κακά μαντάτα από το Μίλαν-Λιλ αφήνοντας την ΑΕΚ εκτός συνέχειας του Champions League



… το πάθος που έβγαζε στο παιχνίδι του. Από τις φωνές σε αντιπάλους και τις ντόπες σε συμπαίκτες, μέχρι τα δυναμικά μαρκαρίσματα. Κι ας του ξέφευγε κάποιες στιγμές καμία… αδέσποτη, όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Μίετσελ.



… το γκολ που πανηγύρισε σαν σε τελικό Champions League απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-1) στέλνοντας φιλάκια στην κάμερα.



… ακόμη και τις «αποκαλύψεις» του σε ένα ματς με την Καλλιθέα, που έκανε σύνθημα το περίφημο «Sexy Bruno».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x