Βόλεϊ

Σαββίδης: «Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά…»

Καθόλου… γουρλής δεν αποδείχθηκε για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς παρακολούθησε από τον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. «Αντλώ δύναμη από τους φιλάθλους», τόνισε.

Άργησε πολύ να φύγει από το Παλατάκι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο ημιτελικό βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα σετ και μείωσε σε 2-1 στις νίκες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συναντήθηκε αμέσως μετά με τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Αντώνη Τσαλόπουλο και τα είπαν για αρκετή ώρα και σε καλό κλίμα. Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη στα γραφεία του PAOK Sports Arena και έδωσαν το «παρών» οι Λούμπος Μίχελ, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα και έγινε συζήτηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα που κράτησε πολύ και αποχώρησαν κοντά στις 2 τα ξημερώματα.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναφέρθηκε στο τμήμα ποδοσφαίρου, αλλά στον αγώνα βόλεϊ και είχε μεγάλη όρεξη για αστεία.
«Στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια... τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε... κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τετάρτη. Για να χαλάσω και τις... προλήψεις (σ.σ. γέλια).
Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ
», είπε αρχικά.

Ερωτήθηκε αν θα πάει και στον ημιτελικό της Τετάρτης. «Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε, θα προσπαθήσουμε», απάντησε.
Ο κ. Τσαλόπουλος δήλωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι δίπλα στο τμήμα βόλεϊ αν χρειαστεί. «Είπε την αλήθεια ο κ. Τσαλόπουλος, είπε την αλήθεια», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Του ζητήθηκε να αναφέρει από πού παίρνει δυνάμεις και είπε: «Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x