Βόλεϊ

Σε απολογία ΠΑΟΚ και Αχιλλέας Τζίκας

Σε απολογία κλήθηκε το ΤΑΑ του ΠΑΟΚ και ο τιμ μάνατζερ, Αχιλλέας Τζίκας για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού της Volleyleague κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής θα απολογηθεί το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και ο Αχιλλέας Τζίκας, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς με τον Φοίνικα στη Σύρο.

Ο Τιμ μάνατζερ του δικέφαλου αποβλήθηκε από το ματς, λόγω υβριστικών χαρακτηρισμών προς τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του ματς.

Η ανακοίνωση:

«Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο (ΜΠΔΟ) της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ (άρθρα 1, 4, 17, 46, 47 και 54) καθώς και την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2015/2016 καλεί:

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και τον Αχιλλέα Τζίκα, υπό την ιδιότητά του ως team manager του εγκαλούμενου (ΤΑΑ) όπως μέχρι την Πέμπτη 28/4/2016 και ώρα 10.00 να παραστούν ενώπιών μας ή να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στο συνημμένο στην παρούσα Κλήση έγγραφο του αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2016 για τα Play offs 2015-2016».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x