Στίβος

Σε δύο γκρουπ η αναχώρηση της Εθνικής στίβου για το Βερολίνο

Σε δύο γκρουπ θα αναχωρήσει η Εθνική ομάδα στίβου για το Βερολίνο, ώστε να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της γερμανικής πρωτεύουσας, 6-12/8.

Οι 37 αθλητές και αθλήτριες το ερχόμενο Σάββατο θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους και θα πραγματοποιήσουν την επίσημη φωτογράφηση, ενώ θα συναντηθούν και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

Το πρώτο ελληνικό γκρουπ θα αναχωρήσει για το Βερολίνο την Κυριακή στις 08:40, ενώ την ίδια ώρα και με την ίδια πτήση θα ταξιδέψουν και οι αθλητές και αθλήτριες που είναι προγραμματισμένο να φύγουν για τη Γερμανία την ερχόμενη Δευτέρα.


Αναλυτικά, τα γκρουπ:

5/8 (Α3 820, 08:40)
Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Άννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη

6/8 (Α3 820, 08:40)
Δουβαλίδης, Τσιάμης, Φιλιππίδης, Τριβυζάς, Στεργιούλης, Παπαμιχαήλ, Γκελαούζος, Μαγγίνας, Καραΐσκος, Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Κεραμιδά, Πολίτη, Καρκαλάτου, Ζυγόρη, Ντρισμπιώτη, Ρεμπούλη, Τσεκίνη, Πριβιλέτζιο, Αλεξούλη, Αναγνωστοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x