Betmasters

Σεντ Ετιέν, κόντρα στο ρεύμα...

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το στραβοπάτημα της Μαρσέιγ απέναντι στους «στεφανουά» για την όγδοη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά.

Οι Μασσαλοί είναι οι πρωτοπόροι της Λιγκ 1 και προέρχονται από πέντε σερί νίκες. Αν, μάλιστα, καταφέρουν και καταβάλουν την αντίσταση της Σεντ Ετιέν, η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν πιθανώς και ν΄ αυξηθεί. Κοιτώντας το πρόγραμμα της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ότι στο σύνολό του, ως τώρα, είναι αβανταδόρικο.

Κανένα μεγάλο παιχνίδι δεν έχει δώσει η Μαρσέιγ, η οποία ουσιαστικά δίνει το πρώτο της γερό τεστ στο «Βελοντρόμ» με τη Σεντ Ετιέν. Τα ματς με Λυών, Παρί, Μπορντό, Μονακό και Λιλ έπονται κι εκεί θα φανεί η ακριβής δυναμική των Μασσαλών. Δεν είναι πολύ μακριά η ισοπαλία της πρεμιέρας στην Κορσική με την Μπαστιά (3-3) και το 0-2 εντός από τη Μονπελιέ, που ο Αργεντινός τεχνικός έκραξε δημόσια τη διοίκηση για τις μεταγραφές.

Ήρθαν οι νίκες και όλα αυτά φαίνεται πώς ξεχάστηκαν, ενώ το θέαμα που παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι είναι σπουδαίο για τα δεδομένα της Λίγκας. Η Μαρσέιγ έχει παίκτες όπως ο Ζινιάκ που μπορούν να της δώσουν το εύκολο γκολ, αλλά ο Μπιέλσα αλλάζει ενδεκάδα σε περίπτωση ανάγκης και μόνο. Δεν είναι λάτρης του rotation, δημιουργώντας ομάδες με συνοχή οι οποίες, όμως, εύκολα «σκάνε» και ξεμένουν από δυνάμεις. Όχι τώρα που είμαστε νωρίς στη σεζόν, αλλά στη συνέχεια αυτό θα γίνει!

Από το 5-0 στο Παρίσι και μετά η φιλοξενούμενη έσφιξε την άμυνα, πήρε δύο νίκες με 1-0 ενώ στο 1-1 με την Μπορντό θα μπορούσε με ευκολία να έχει σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει το «τρίποντο», όμως δεν της έκατσε. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει αρχίσει την προπονητική του καριέρα στις αρχές της περασμένης δεκαετίας από τη Μαρσέιγ (πριν έρθει στον Άρη), ως παίκτης έχει δύο γεμάτες θητείες σαν στόπερ στους «γαλάζιους» κι έχει δημιουργήσει μία ομάδα που χάνει, όπως όλες, αλλά δύσκολα τις περισσότερες φορές. Αν όλα αυτά «κοστολογούν» τον «άσο» για 1,70 και κάτω, όπως εξελίσσεται η αγορά, κανένα πρόβλημα στο να το ποντάρετε.

Όσον αφορά τη στήλη, θα βάλουμε και το «διπλό» και τη διπλή ευκαιρία των ιστορικών «στεφανουά», αλλά και το «διπλό» μόνο στο ημίχρονο αν βγούμε αληθινοί στην ανάλυση στο… μισό παιχνίδι. Η περίπτωση του Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, αν αρχίσει βασικός γιατί αυτό είναι θέμα, για πρώτο σκόρερ δεν είναι κακή, διότι ο Ολλανδός ξεκίνησε να ενεργοποιείται σιγά-σιγά. Ήταν ενδεκαδάτος στο 1-1 με τη Μπορντό όπου έκανε το 1-0 κι έδωσε την ασίστ στο 0-1 με τη Λανς! Μπορεί, βέβαια, να προτιμηθεί ο Ερντίνγκ για βασικός, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το στοίχημά μας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

408. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: 2 (4,25)
408. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Χ2-ΔΕ (1,84)
408. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: 2 Η (4,50)
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: ΦΑΝ ΒΟΛΦΣΒΙΝΚΕΛ (9,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x