Πόλο

Σφράγισε 4άδα ο Υδραϊκός

Την πρόκρισή του στον ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών πέτυχε ο Υδραϊκός, επικρατώντας με 10-8 του Εθνικού στα πέναλτι, στο τρίτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ.

Μια θέση στην τετράδα της Α1 πόλο Ανδρών εξασφάλισε ο Υδραϊκός, περνώντας με 3-0 από τη σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Εθνικό.

Ο σύλλογος της Ύδρας επιβλήθηκε 10-8 στα πέναλτι τρίτο ματς της σειράς (κανονική διάρκεια 5-5) και πήρε τη νίκη που τον έστειλε στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας, , ενώ ο Εθνικός θα παίξει για τις θέσεις 5-6 με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Υδραϊκός βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο (2-3) και διατήρησε την υπεροχή του μέχρι και το τρίτο, όμως ο Κόχειλας ισοφάρισε με πέναλτι (5-5). Ο ίδιος παίκτης όμως έγινε μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η εκτέλεσή του σταμάτησε στο δοκάρι του Φλέγκα.

Εθνικός– Υδραϊκός 8-10 (5-5 κ.α., 3-5 πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 1-0, πέν. 3-5.
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 4, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπλάνης 3, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 2, Γραμματικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x