Euroleague

Σισκάουσκας: «Ισοδύναμοι ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός»

Ίσες πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four δίνει σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό ο Ραμούνας Σισκάουσκας. «Μπορεί να γίνει πολύ καλός προπονητής ο Αλβέρτης», τόνισε.

Σειρά που θα κριθεί σε λεπτομέρειες ανάμεσα σε δύο ομάδες ισοδύναμες χαρακτήρισε αυτή μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ραμούνας Σισκάουσκας. Ο παλαίμαχος φόργουορντ, που υπηρέτησε και τις δύο ομάδες, παρακολούθησε από κοντά τον πρώτο αγώνα και προβλέπει μεγάλη μάχη για την πρόκριση.

«Προσωπικά δεν μου έκανε έκπληξη που είδα ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Ήταν όπως ακριβώς το περίμενα, ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με φοβερές μάχες κι εναλλαγές. Πιστεύω πως και τα υπόλοιπα ματς θα κυλήσουν με αυτόν τον τρόπο. ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός είναι περίπου ισοδύναμοι αντίπαλοι και όποιες καταφέρει να προκριθεί το αποτέλεσμα θα είναι δίκαιο», τόνισε στην «Πράσινη».

Ο Λιθουανός παλαίμαχος άσος μίλησε και για τον παλιό του συμπαίκτη και πλέον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη. «Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπω τον Φραγκίσκο προπονητή. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως βλέπω τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, νομίζω πως έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ένας καλός προπονητής. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, είναι πανέξυπνος και νομίζω ό,τι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γίνει πολύ καλός. Είναι πάρα πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x